Fra shampooflaske til blomstervase: Vi resirkuler plastflasker for et nytt liv. Fra shampooflaske til blomstervase: Vi resirkuler plastflasker for et nytt liv.Gå tilbake

Fra shampooflaske til blomstervase: Vi resirkuler plastflasker for et nytt liv.

Resirkuler plastflasker, gjenbruk plastflasker

 

På grunn av Hairlust sin store makeover i 2022, hadde vi tomme produktflasker i våre gamle former og farger som trengte nytt liv. Derfor har vi resirkulert plastflaskene.

Vi hadde en visjon, og nå trengte vi bare en måte å gjøre dette til virkelighet. Derfor har vi slått oss sammen med SMALLrevolution som forvandler plastavfall til nye ting. 

Selskapet tilsetter ikke farger, kjemikalier eller harpiks til produktene i produksjon. De resirkulerer plast uten tillegg. Derfor ble de resirkulerte plastproduktene som ble laget rent støpt fra våre lilla sjampoflasker!

 

Derfor ble vår Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes forvandlet til vakre lilla podier og vaser - et ekte blikkfang på kontoret vårt! Dette er hvordan vi resirkulerer plastflasker!

 

Vet du hva som er enda bedre? Vi kunne tilby de vakre lilla vasene og podiene for kjøp gjennom SMALLrevolution sin nettbutikk! På denne måten gjenbruker vi plast og resirkulerer plastflasker slik at det ikke blir unødvendig plastavfall. 

Hva synes du om våre resirkulerte plastprodukter?

Se flere upcycling guides