Gå tilbake

Resirkuler og bli belønnet

Resirkuler alt. Belønn deg selv.

Vi introduserer resirkuleringsprogram for Hairlust for å gi emballasjen vår et nytt liv og for å gi deg sjansen til å gjøre noe bra samtidig som du blir belønnet.

Vi tror på naturlig hårpleie. Naturlig hårpleie med omtanke for miljøet og produsert i høy kvalitet. Vi elsker en god hårreise og historien bak hver frisyre. Men vi tenker ikke bare på vakkert, sunt hår; vi er også motivert til å skape en positiv innvirkning på miljøet og planeten vår.

For å gjøre det mulig har vi slått oss sammen med appen Bower. På Bower kan vi sørge for at du blir belønnet ved resirkulering!

Bower er en unik app der du kan resirkulere all emballasje med strekkode. Til gjengjeld kan du tjene penger, donere til veldedighet eller få rabatter fra partnere som oss mens du gjør noe bra for planeten.

Du får 20 % rabatt på din neste Hairlust-bestilling ved å skanne og resirkulere våre eller andre produkter. Last ned Bower nå, begynn å resirkulere og bli belønnet rett her. Bower er for tiden tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Storbritannia og USA.

Slik fungerer det

step one scan
Skann emballasjen din hjemme.
Plastposer, melkekartonger, skjønnhetsprodukter, metallbokser - alt som har strekkode kan pantes med Bower-appen! Du skanner ganske enkelt strekkoden på emballasjen og mottar pantverdien – poeng eller penger – direkte i mobilen når du tar emballasjen din til gjenvinningsstasjonen.
pre-scan-1
 
step to deposit
Gå til nærmeste gjenvinningsstasjon.
Når du er på gjenvinningsstasjonen, ber appen deg om å validere gjenvinningen din ved å skanne en tilfeldig valgt emballasje. Når du har gjort det og lagt emballasjen i riktig beholder, får du pantverdien for alt du skannet hjemme. Finn nærmeste gjenvinningsstasjon i Bower-appen eller registrer din egen stasjon!
carrying
 
step three reward
Få belønningen din direkte til mobilen.
Velg selv hvordan du vil bruke den innsamlede pantverdien. Du kan bruke poengene du samler opp til å innløse kuponger som gir deg rabatt på fremtidige kjøp. Du kan donere innsamlede penger til veldedighet, sende dem til en venn eller overføre dem til bankkontoen din.
scan-package-1

Last ned Bower