Gå tilbake

Hairlust Black Friday 2024

Få tidlig tilgang til Hairlust Black Friday 2024

Registrer deg her og få tidlig tilgang til Hairlust Black Friday 2024:

Igjen i år åpner vi dørene til vårt Black Friday-salg litt tidligere for våre absolutt beste kunder! Du kan være en av de første ved å registrere deg ovenfor og få tilgang til alle de gode rabattene før alle andre.

Rregistrer deg, len deg tilbake og forbered deg på vårt største Black Friday-salg noensinne! Sørg for at du får kjøpt favorittproduktene dine før de blir utsolgt - Registrer deg!

Vi har sjeldent tilbud hos Hairlust, men på Black Friday 2024 bretter vi virkelig opp ermene og gir de største rabattene noensinne!

I fjor ble produktene revet ut av butikken, nesten før vi hadde fått salget ordentlig i gang. Derfor måtte vi raskt markere noen av våre mest populære produkter som utsolgt. Sørg for at du er klar når startskuddet går, slik at du ikke går glipp av favorittproduktene dine. Gjør dette gjennom å registrere deg nå og få tidlig tilgang til fantastiske rabatter!

Registrer deg for Black Friday 2024 og bli varslet før alle andre!

Vi vil gjøre alt vi kan for å ha nok av våre fantastiske, veganske produkter til alle, men vårt lager er begrenset. Det vil sannsynligvis ikke ta veldig lang tid med den store etterspørselen som finnes, så registrer deg i god tid og vær klar på startstreken for årets største salg hos Hairlust.

Registrer deg nå og bli varslet så fort vi starter vår store Black Friday-salg.

Registreringen er gratis og krever bare en gyldig e-postadresse.