Your Hair. Your Story.

Vi er her for å gi deg megafonen slik at du kan bære håret ditt med stolthet.

Det er på tide å starte samtalen, dele de utallige historiene om oppturer og nedturer knyttet til våre hårreiser.

Vi er her for å være en stemme, for å bryte tabuer om ulike hårproblemer og feire alle slags hårreiser.

Vi i Hairlust mener at din naturlige skjønnhet bør fremheves, ikke skjules. Utseendet ditt forteller historien din. En historie om selvuttrykk, kreativitet og selvtillit.

Hår er mer enn bare ytre estetikk. Det er en viktig brikke i din personlige reise - din historie. Du bestemmer hvordan du skal fortelle den historien.

Vi er her for å gi deg megafonen slik at du kan bære håret ditt med stolthet.

Alle er unike

Alexandra, en mor til to, fra en blandet etnisk bakgrunn, deler sin hårreise med unike krøller som vant beundring i barndommen, men som senere ble en kilde til sårbarhet. Hun ønsket å passe inn og se ut som klassekameratene, og rettet håret, noe som forårsaket betydelig hårtap og skade – alt for å samsvare med sosiale normer.

Hennes erfaring driver henne til å styrke barna sine, feire krøllene og fremme selvtillit. Alexandra omfavner nå krøllene sine og forstår viktigheten av selvaksept.

Skjønnhet har ingen alder

Møt Birte, en livlig 75 år gammel kvinne fra København med en bemerkelsesverdig hårreise. Fra å omfavne puddelkrøller på 70-tallet til å jage korte frisyrer inspirert av modeller, hun har prøvd å følge tidens trender, men har aldri helt oppnådd det lange håret hun har drømt om – før nå.

Til tross for et tidligere forsøk på å vokse håret langt for et tiår siden, vant saksen alltid, og hun gikk tilbake til kort hår for å føle seg anstendig om utseendet sitt.

Birtes hårreise er et vitnesbyrd om et helt liv med stolthet over håret hennes, der hvert hårstrå forteller en interessant historie om hennes personlige reise.

Lytt til kroppen din

Maria opplevde plutselig hårtap som knuste identiteten hennes.

Først utvidet en liten skallet flekk seg raskt, og etterlot henne i panikk. Hun oppsøkte lege, hvor hun fikk beskjed om at hun kunne forvente bedring, men først om seks måneder.

Midt i en travel dag med jobb, familie og trening, senket Maria til slutt farten og skjønte at håret nesten tok livet av henne. Hun overvåket hele tiden den skallede flekken for å følge fremgangen i hårveksten daglig. Hennes erfaring understreket viktigheten av å lytte til kroppen hennes i tide.

Gjør en forskjell

Disse videoene er bare noen få eksempler på personlige hårreiser som forgyller oss med visdom. Historien din kan gjøre en stor forskjell for andre.

  • Fortell oss historien din

    Fremover vil vi dele enda flere historier for å inspirere andre og vise hvor forskjellige vi er, men likevel ha mer til felles enn vi tror.