Gå tilbake

Inspirasjon

Bli inspirert og kjøp produkter som andre bruker

Øk hårvolumet ditt

Å få det tykke, voluminøse utseendet kan være vanskelig å oppnå, spesielt hvis du har fint hår. Hvis du opplever flatt eller livløst hår, bli med våre andre kunder som bruker Volume Wizard™-serien for å oppnå et fantastisk voluminøst utseende - selv med det fineste hår.

Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Hair Powder

Stilige frisyrer

Håroppsett kommer i mange stiler, fra rotete til elegant. En frisyre kan bidra til å gi deg et nytt utseende avhengig av humøret ditt og hva du ønsker. Sørg for at du har verktøyene til å alltid ha friheten til å lage det perfekte oppsettet som varer hele dagen og uten å skade håret med disse produktene.

Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Spray

Alt krøllene dine trenger

Å ta ordentlig vare på krøllete hår er en delikat prosess, men så lenge du bruker krøllete hårprodukter av høy kvalitet, er du på god vei. Utforsk våre mest populære produkter for krøllete hår som kundene våre sverger til.

Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Duo

Den modige "Bob"

«Bob» på engelsk oversettes best som pagehår på norsk, som klippes i like lengder slik at det følger kjevelinjen og rammer inn ansiktet. En bob-frisyre har blitt en stor hit. Med disse produktene kan du gi din bob (eller kanskje en fremtidig bob) tekstur og volum slik at den blir uimotståelig. Ja – faktisk anbefaler vi disse produktene til din hårstyling for å gi beskyttelse og volum uavhengig av frisyren din!

Thermal Shield™ Heat Protectant
Thermal Shield™ Heat Protectant
Volume Wizard™ Pre-Styling Spray

Bli kvitt hodebunnsproblemer

Det kan være svært ubehagelig å ha en tørr, kløende eller på annen måte irritert hodebunn. Ja, eller flass for den saks skyld. Heldigvis finnes det produkter som kan hjelpe. Nedenfor har vi samlet de mest populære produktene våre kunder velger for hodebunnspleie.

Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Elegante krøller uten varme

Oppdag hemmeligheten bak vakre, varmefrie krøller uten å skade håret ditt. Lag de mest elegante krøllene med et volum du ikke trodde håret kunne få. Her er våre anbefalte produkter for elegante krøller.

Bamboo Heatless Curls Kit
Bamboo Heatless Curls Kit
Final Touch™ Hair Spray

Hårrutine for krøller på neste nivå

Å ta vare på krøllete hår krever oppmerksomhet på detaljer, men det trenger ikke være komplisert med de riktige verktøyene og produktene. Utforsk utvalgte verktøy og produkter som gjør det bedre og enklere å ta vare på krøllene dine.

Bamboo Defining Brush
Bamboo Defining Brush
Curl Crush™ Co-Wash

Hacks mot tørt og krusete hår

Tørt og krusete kan være et helvete. Små endringer i hårpleierutinen din kan gjøre underverker. Nedenfor har vi samlet 4 produkter som er geniale for å bekjempe tørt og krusete hår.

Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Bamboo Hair Towel Wrap, White

Beste produkter for hårtap

Hårtap er en vanlig bekymring for både menn og kvinner, og det forekommer på forskjellige stadier av livet. Våre produkter har hjulpet tusenvis av å oppnå tykkere hår, økt hårvekst og redusert hårtap. Utforsk våre beste produkter for økt hårvekst nedenfor.

Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Conditioner

Sunt hår starter innenfra

Vi må huske at skjønnhet kommer innenfra, og hår er intet unntak. Kosttilskudd til hår med hårvitaminer er et oversett produkt av mange som er ute etter sunnere hår!

Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies For Men

Kanskje du er interessert i

 • Video Studio

  Dra på eventyr til vårt video-studio.
  Les mer
 • Inspire

  Bli med i gruppen for hårentusiaster på Facebook.
  Les mer
 • Bak logoen

  Bli med bak logoen og les om historien vår.
  Les mer