Gå tilbake

Bak Hairlust

Les om historien vår

Hvem vi er

Hairlust er et dansk hårpleiemerke med skandinaviske prinsipper i alle aspekter av selskapet. Vi har en sterk dedikasjon til å forbedre og bevare naturlig skjønnhet uten å gå på akkord med kvalitet eller fysisk utseende.

Vi har alltid fokus på å velge de reneste og mest økologiske ingrediensene der det er mulig. Derfor er produktene våre vegansk og økologisk sertifisert, og vi velger kun gode ingredienser for deg.

Her for å bli

Med sterke røtter i skandinaviske prinsipper ønsker vi å skape leken og best-in-class hårpleie og være i front på bærekraft, innovasjon og åpenhet. Vi er dedikert til å bevare og forbedre naturlig skjønnhet, med en naturlig og helhetlig tilnærming til hårpleie.

Hairlust ble grunnlagt tidlig i 2017 og vi har beholdt vår naturlige og helhetlige tilnærming til hårpleie. Vi er stolte av produktene våre og alt de står for.

Vi har ingenting å skjule og er fullstendig transparente om våre råvarer og ingredienser. Våre produkter er klinisk testet ved uavhengige laboratorier for å sikre høyeste kvalitet. Vi bekrefter at produktene våre er veganske og økologiske mot strenge standarder og bruker resirkulert emballasje. Kunder skal alltid ha full innsikt i vår virksomhet og produksjonsprosess.

Ingen avgjørelse tas tilfeldig eller lettvint. Hver dag streber vi etter å tilby den beste hårpleie.

Hvorfor vi er finnes

Vi mener at hårpleie handler om mer enn hårtype, hårbehov eller hårprodukt. Det handler om følelsen av harmoni, glede og tilhørighet.

Derfor har vi vært fast bestemt på å holde fast ved det helhetlige synet på hårpleie siden dag én. Vi har satt vårt fokus på å produsere naturlige produkter for indre og ytre hårpleie - ettersom skjønnhet starter innenfra og skinner gjennom for verden å se.

Vårt hår. Vår historie

Våre to medgründere Sofie Tidemand og Rasmus Serup opplevde hvor mye tynt hår og hårtap kan påvirke ens selvfølelse i 20-årene. De innså hvor mye håret vårt faktisk påvirker humøret vårt. Det spiller ingen rolle om det er hårtap, fett hår, skadet hår eller hva hårproblemet er. Vi har alle opplevd det på en eller annen måte. Det var imidlertid vanskelig å finne hårpleie av høy kvalitet der ute.

Sofie og Rasmus satser på å skape leken og best-in-class hårpleie og være i front på bærekraft, innovasjon og åpenhet. De ønsket å revolusjonere hårpleie, og ikke bare ved å lage innovative produkter. De ønsket også å gi stor tilgjengelighet til pedagogisk og inspirerende innhold, og personlig kundeservice gjennom sine egne plattformer.

Alle har sitt hår. Sin historie.

Lær mer om kjerneverdiene til Hairlust her

Startet av skeptikere - utviklet for skeptikere

Etter flere års arbeidserfaring innen kosttilskuddsbransjen, identifiserte Sofie og Rasmus nye utviklingsmuligheter for indre hårpleie på grunn av økt fokus på indre skjønnhet. Reisen startet med å nøye se på potensialet til et kosttilskudd spesielt skreddersydd for hår. Potensialet viste seg å være stort, mange mennesker søkte en naturlig og sunn løsning på hårproblemer.

Hairlust ble en realitet da den ble lansert tidlig i 2017. Fra det tidspunktet gikk det utrolig fort for Sofie og Rasmus. I dag jobber et helt team hardt hver dag for å hjelpe kvinner og menn med å nå sine sunne hårmål.

Ved å øke bevisstheten om problemer som hårtap, flass, fargeuhell, skaper vi en dialog blant forbrukere om alle slags hårproblemer. Selv om noen problemer kan se ut til å være sensitive eller private, tror vi på å åpne for samtaler og hjelpe hverandre der det er mulig.

Vi tar grep og gjør en forskjell ved å skape innovative og bærekraftige produkter som faktisk fungerer.

8 år med Hairlust

Vi tar deg gjennom årene

2017

Januar 2017

Oppstart av Hairlust

Sofie og Rasmus startet Hairlust med ett produkt i porteføljen; et kosttilskudd for håret for kvinner.

Marts 2017

Den første produksjonen

Det var med sommerfugler i magen da vi fullførte den første produksjonen av 2000 bokser med kosttilskudd for håret. Det var ikke uten problemer med et regulert marked for kosttilskudd!

Vi er ikke så stolte av det, men etter at alle merkene ble satt på ved den første produksjonen, oppdaget vi en feil i designet, så vi måtte ta dem alle av igjen og ta på nytt. Ja, det å være gründer er ikke noe rosenrødt eventyr.

April 2017

Så kom de første ordrene

Hairlust besto fortsatt bare av Sofie og Rasmus, som tok seg av alle funksjonene i selskapet. De jobbet døgnet rundt for å kunne nå det hele, og det hele startet i stuen der ordrene ble pakket.

2018

Januar 2018

Vi lanserte vårt andre produkt

Da måtte produktene bæres opp til leiligheten i 3. etasje i København. Produktene tok gradvis mer og mer plass, men det ble gjort besparelser der det var mulig, i ekte entreprenørånd.

Det tok mer enn et år før vi lanserte vårt andre produkt. Vi la til vår Hair Growth & Protection Mask i sortimentet, og Hairlust bestod nå av både indre og ytre hårpleie.

Juni 2018

Vi lanserer for menn

Med sterkt fokus på produktutvikling var 2018 året der sortimentet virkelig begynte å utvikle seg.

Vi hadde nå lansert 10 produkter.

Juni 2018

Hairlust-familien vokste

Inntil nå har Sofie og Rasmus vært alene om arbeidet, men nå var det tid for endring. I juni 2018 ble de første medarbeiderne ansatt, og før utgangen av året besto Hairlust av over 10 personer. Det ble vendepunktet i vår historie. Med flere hender begynte veksten å ta fart.

November 2018

Nytt kontor

Vi flytter inn i Kompagnistræde 16, København K. Vi hadde vært på et delt kontorhotell en kort stund, men trengte raskt vårt eget kontor. Lageret vårt ble flyttet til Nordjylland, og nå hadde vi rammene for skalering.

2019

Februar 2019

Fotostudioet vårt ble innviet

Med en stor tilstedeværelse på sosiale medier og en forretningsplan som lener seg mot sin egen plattform og nettbutikk, er det viktig å produsere innhold kontinuerlig.

Juni 2019

Vårr første offisielle event

Vi inviterer pressen til å fortelle historien om Hairlust og våre produkter.

Juni 2019

Vi holder presseevents

Vi drar til Stockholm, Oslo, Helsinki og København for å holde events med pressen og spre budskapet om Hairlust.

September 2019

Vi er nå lansert i 10 land

Vi feirer at vi nå er lansert i 10 land og teller 10 nasjonaliteter i selskapet. Det ble feiret med et teambuilding-arrangement.

Desember 2019

1000 forhandlere i inn- og utland

I tillegg til vår egen plattform og nettbutikk i 10 forskjellige land, anbefales og selges Hairlust nå hos over 1000 forhandlere i Danmark og utland. Våre produkter selges på profesjonelle frisørsalonger, apotek, materialister, skjønnhetsklinikker og helsebutikker.

2020

Januar 2020

Vi feirer seirene våre

Vi vinner hele 3 beauty awards i 2020 ved anerkjente prisutdelinger i inn- og utland.

Prisbelønt hårpleie

Våre produkter er anerkjent av de største kritikerne som kan tenkes. Disse tre produktene ble de store vinnerne i 2020.

Mars 2020

Så kom Covid-19

For en turbulent tid å være bedriftseier. Vi jobbet plutselig hjemmefra med mange nettmøter og kontoret var tomt. Produksjonskapasiteten vår forsvant nesten på dagen, og 2020 var preget av utsolgte produkter.

September 2020

100.000 kunder

Vi har nå rundet 100.000 kunder, og vi er veldig fornøyde med støtten vi har fått på reisen.

2021

Mars 2021

Klimanøytral

Vi er veldig klar over vår innvirkning på klimaet og prøver hele tiden å bli bedre. Vi har tatt flere initiativer for å redusere klimafotavtrykket vårt så mye som mulig. Selv om vi hele tiden fokuserer på å minimere CO₂-utslipp i selskapet vårt, har vi valgt å gjøre en ekstra innsats. Vi kompenserer for at CO₂-utslippene våre blir klimanøytrale. Vi gjør dette ved å gi vår støtte og donere til ideelle organisasjoner (NGOs) som lanserer omfattende klimainitiativer over hele verden. Vi støtter blant annet for at flere skal få drivstoffeffektive ovner i Honduras, regnskogprosjekter og treheving, samt et stort prosjekt som fremmer fornybar energi i Thailand. Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med klimaprosjektene våre.

Mai 2021

Vi lanserer plattformen på nytt

Vi får ny online visuell identitet og setup for å gjenspeile vår utvikling og hvor vi er i dag.

Juni 2021

Vi vinner to Danish Beauty Awards

Hairlust blir årets vinnere på Danish Beauty Awards 2021! Som eneste merke vinner vi to priser! Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm vinner årets hårpleieprodukt og Scalp Massage Brush vinner årets beauty accessory.

September 2021

Vi flytter!

I begynnelsen av september flyttet vi fra vårt koselige kontor på Kompagnistræde til et vakkert nytt kontor med mer plass til vårt voksende team, produkter og ideer. Nå ser vi ut på Christianshavn-kanalene - en unik utsikt!
Etter vår første måned her kan vi si: Vi elsker vårt nye kontor med plass til planter, produkter og mye inspirasjon!

Begynnelsen på et nytt, spennende kapittel...

November 2021

Det regner med priser

2021 går mot slutten og for et år det har vært! Vi har fått mange nye priser i samlingen. Vi vant 3 priser på Costume Beauty Awards, vi vant Best Vegan Hair Care Brand for Global Vegan Awards, vi ble nominert til EY Entrepreneur Of The Year i Danmark, og vi vant den prestisjetunge danske næringsprisen Børsen Gazelle for bemerkelsesverdig vekst. Vi er veldig stolte over hvor langt vi har nådd og vi kunne ikke ha gjort det uten våre lojale kunder.

2022

Februar 2022

Nytt år – nye markeder

Etter litt ferie kom vi tilbake med nyladede batterier og klare til å gå inn i det nye året – og nye markeder. I slutten av februar hadde vi fire nylanserte nettsteder - Polen, Frankrike, Kina og Taiwan.

Suksessen stoppet ikke der! Vi vant også to priser på Diamenty Beauty 2022. En for vår Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm og en for vårt Pure Bamboo Pillowcase.

Mars 2022

En annerledes kontordag

Vi har absolutte stjerner som jobber bak Hairlust hver dag, og vi ønsket å få dem foran kameraet også. Så i mars var en av dagene på kontoret litt annerledes, med et studiooppsett, og innspilling av 10 forskjellige videoer - hver på sitt lokale språk.

Kontordagen var fylt med ekstra spenning og latter (og nerver). Men alle gjorde det fantastisk!

Juni 2022

En dag ute for hele selskapet

Etter to måneder med å ønske nye kollegaene velkommen og jobbe hardt med kommende, store nyheter, nøt vi en dag ute for hele teamet for å bli bedre kjent med hverandre. Vi møttes på kontoret, før det var tid for å seile noen båter, spise lunsj om bord, spille morsomme spill i Kongens hage i København og bare nyte det fantastiske selskapet. Vi avsluttet dagen på en restaurant hvor vi spiste en flott firmamiddag og vin, og selvfølgelig... drinker!

September 2022

Nytt utseende. Samme prinsipper.

Starten på en ny æra.

Logoen vår har vært gjennom en velfortjent makeover. Med vårt nye utseende ønsker vi å kommunisere og vise hva Hairlust er i dag; tidløs, unisex og moderne. Samtidig som vi alltid er åpen, helhetlige og snille mot alle rundt oss.

Vi har forbedret våre eksisterende produkter, utviklet nye produktserier og forbedret emballasjen vår. Alle våre produkter er utviklet og fylt med plantebaserte og økologiske sertifiserte ingredienser. Bra for deg. Bra for alle.

2023

Januar 2023

Ny kontorpynt

Etter en spennende rebranding hadde vi produktemballasjerester uten hensikt lenger. Selv om det ikke var mye vi hadde igjen, var det ikke et alternativ for oss å kaste det ut eller. Vi samarbeidet med SMALLrevolution, en dansk start-up med misjonen om å gi plast nytt liv. Resultatet ble nytt kontorinteriør i den mest fantastiske lillafargen laget av våre gamle blonde produkter. Ved upcycling av plast knuses det først i små biter. Disse bitene varmes så opp til de smelter og kan formes til nye kreative produkter. Fantastisk! Nå kan vi bruke våre nye vaser og podier til blomster og kommende fotoshoots. Vi elsker det!

Januar 2023

Vi utvider antall butikker

Vi er tilstede i flere europeiske markeder og distribuert i over 1000 butikker. Denne gangen utvider vi med 70 butikker i Finland på premiumvarehuset Sokos og skjønnhetsforhandleren Emotion.

Februar 2023

Ny produktserie

Det nye året har akkurat begynt, og vi har allerede introdusert en helt ny serie med Moisture Hero-produkter, for de som trenger ekstra fuktighet og fuktighet i hårpleien. De blå heltene har blitt utviklet en stund for å få den rette lette teksturen og blandingen av ingredienser for å gi den langvarige fuktigheten. Så ønsk vår nye sjampo, balsam og hårolje hjertelig velkommen. Det blir spennende å se hvilke produkter som kommer neste gang.

April 2023

Vi introduserer: Hairlust Hårtest

I april introduserte vi stolt vår innovative hårtest. Testen gir personaliserte produktanbefalinger tilpasset våre kunders unike hårtype og preferanser. Med over +50 000 mennesker som allerede har fullført hårtesten i løpet av de første månedene, har vi veiledet kundene våre i smartere og mer informerte kjøpsbeslutninger om hårpleien.

Juli 2023

Løft volumet til nye høyder

I juli lanserte vi vår splitter nye Volume Wizard™ serie! Å skape volum i flatt og fint hår kan være utfordrende, men ikke for Volume Wizard! Håret ditt får et øyeblikkelig løft mens det føles mykt og næret.

November 2023

Resirkuler og bli belønnet

I november tok vi et nytt skritt mot en grønnere fremtid. Vi introduserte et nytt initiativ, et resirkuleringsprogram, for å gi emballasjen vår et nytt liv og for å gi deg sjansen til å gjøre noe bra samtidig som du blir belønnet. Les mer om det her.

Desember 2023

Milepæler i 2023

Ordreforsendelser til våre kjære kunder har reist vidt og bredt. I 2023 ble over 700 000 Hairlust-produkter sendt til våre kunder i over 80 land. Samtidig har nettbutikken vår vokst og vi har tatt imot over en halv million besøkende. Vår tilstedeværelse på sosiale medier har økt; TikTok-profilen vår har vokst fra 4 000 til 45 000 følgere og vi har nådd en milepæl på 100 000 følgere på Instagram-profilen vår. Vi er dypt engasjerte til å bruke disse plattformene for ikke bare å inspirere, men også utdanne våre verdsatte kunder.

2024

Januar 2024

Vi flytter kontoret

I 2024 går vi inn i et kapittel, billedlig talt og fysisk. Vi har fått et nytt, fint kontor, rett rundt hjørnet fra vårt tidligere kontor på Christianshavn i København. I hjertet av København fant vi et nytt hjem som passer våre behov, og vi har nå muligheten til å skape et kontormiljø med mye mer "hygge" i sentrum.

Februar 2024

Your Hair. Your Story

Vi i Hairlust mener at din naturlige skjønnhet bør fremheves, ikke skjules. Utseendet ditt forteller historien din. En historie om selvuttrykk, kreativitet og selvtillit. Hår er mer enn bare ytre estetikk. Det er en viktig brikke i din personlige reise - din historie. Du bestemmer hvordan du skal fortelle den historien. Vi er her for å gi deg megafonen slik at du kan bære håret ditt med stolthet.Så vi fant noen personlige historier om hårreiser fra inspirerende mennesker til å dele med deg. Finn historiene her.

Historien fortsetter ...