Gå tilbake

Våre verdier

Saker nær og kjær til våre hjerter

Your hair. Your story.

Vi er ikke her for å fortelle deg hvem du er eller hvordan du skal se ut. Hos Hairlust mener vi at håret ditt forteller en historie om deg. Som en form for selvuttrykk, kreativitet og selvtillit.

Hår er mer enn bare ytre estetikk. Det er en viktig brikke i din personlige reise - din historie. Du bestemmer hvordan du skal fortelle den historien.

Vi er her for å gi deg megafonen slik at du kan bære håret ditt med stolthet.

Saker nær og kjær til våre hjerter

 • Vi er her for å bli, og du kan stole på oss. Vi er stolte av produktene våre og alt de inneholder; fra de naturlige og økologiske ingrediensene, til emballasjen som pakker dem inn.

  "Du er hva du spiser" sier de, men dette stemmer også med produktene du bruker på kroppen og i håret.

  Våre kunder fortjener det aller beste. Derfor tar vi ingen sjanser med hensyn til kvalitet. Vi tar produktkvalitet så alvorlig at vi ønsker å gjøre mer enn bare å love god kvalitet – vi vil sørge for å holde disse løftene. For å gjøre det tester vi produktene våre hos Eurofins, et uavhengig tredjepartslaboratorium. Eurofins er et anerkjent uavhengig laboratorium som utfører dybdeanalyser for å sikre at alle produserte produkter oppfyller våre standarder. Som et resultat kan vi trygt hevde at produktene våre oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene, og ikke inneholder skadelige eller uønskede kjemikalier.

 • Vi tenker bærekraft i alle prosesser i selskapet vårt. Dette er vår garanti for deg. Uansett hva det handler om: valg av partnere, vår produksjon, leveranser eller våre kolleger.

  Vi ønsker også å være åpne om hele vår virksomhet. Vi ønsker å være til stede og i øyehøyde med kundene våre, åpne motorrommet og vise full innsikt i forretningsrutiner og prinsipper. På denne måten håper vi at vi kan redusere avstanden til kundene våre og samtidig skape troverdighet.

  For å danne rammen for vår innsats med bærekraft og åpenhet, jobber vi med FNs verdensmål. Basert på disse jobber vi spesielt med ansvarlig produksjon, klimainnsats og bærekraftig energi.

 • En stor del av produktene våre er sertifiserte økologiske og basert på naturlige ingredienser og rene råvarer. De er fordi vi tror det gjør en forskjell! For kvaliteten på produktene og for helsen din.

  Å bruke ingredienser som du kan kjenne igjen, plukke i naturen og spise uten å måtte frykte for ditt velvære er noe vi alle foretrekker når det gjelder matlaging. Men det vi inntar gjennom kosttilskudd, smører hodebunnen med eller bruker for å vaske håret, trenger også inn i kroppen og påvirker helsen vår. Derfor mener vi at rene og økologiske ingredienser er nøkkelen til de gode produktene, og vi bruker derfor økologiske og naturlige ingredienser når det er mulig.

  De fleste av produktene våre er sertifiserte økologisk av Ecocert Greenlife og merket med COSMOS Organic, som er en anerkjent europeisk sertifisering for kosmetiske produkter. Når et produkt har en COSMOS Organic-sertifisering, kan du alltid se nøyaktig hvor stor prosentandel av ingrediensene som er av naturlig opprinnelse og hvilken prosentandel som er økologisk. For at et kosmetisk produkt skal få denne sertifiseringen, må minst 95% av alle ingrediensene i produktet være naturlige, mens minimum 95% av de naturlige oljene i produktet må være økologiske. Samtidig må minst 10% av de vaskbare ingrediensene og minst 20% av de ikke-vaskbare ingrediensene være økologiske.

  COSMOS Organic sørger for at ingrediensene produseres ansvarlig og med respekt for miljøet. Derfor kan du være sikker på at et produkt med denne sertifiseringen produseres under forhold som tar hensyn til både miljø og ansatte, og at emballasjen er ansvarlig utviklet i samsvar med alle gjeldende regler. Du kan lese mer om COSMOS Organic Standard her.

 • De fleste av produktene våre er sertifiserte vegansk, og de som ikke er sertifiserte produseres fortsatt under 100% veganske forhold uten bruk av animalske ingredienser eller dyreforsøk. De er fordi vi mener at verken dyr eller mennesker skal lide for skjønnheten!

  Vi har tatt et standpunkt, og her står vi. Vi streber etter å gjøre en forskjell for dyrenes livskvalitet, for miljøet, for helsen din og håret ditt, og vi gjør det best ved å gå hele veien.

  De veganske verdiene stikker dypt, og derfor er en stor del av produktene våre sertifiserte vegansk av The Vegan Society og merket med The Vegan Trademark, som er en anerkjent internasjonal sertifisering for autentiske veganske produkter som brukes over hele verden.

  For å oppnå sertifiseringen, The Vegan Trademark, må produktet ikke inneholde noen animalske ingredienser, og ved fremstilling av både produkter og ingredienser må det ikke ha vært brukt noen form for testing på dyr. I tillegg må det være klart om produktet inneholder genetisk modifiserte organismer (GMO), og hvis de gjør det, kan det ikke ha blitt brukt noen animalske gener eller stoffer. Sist men ikke minst må produktet produseres helt uten risiko for kontakt med animalske ingredienser eller produkter.

 • Dessverre er det mange ingredienser som gjør mer skade enn godt i kosmetiske produkter. Selvfølgelig har vi valgt å unngå dem helt i alle produktene våre. Skjønnhet må ikke gå på bekostning av verken helse eller velvære!

  Derfor bruker vi ikke skadelige eller uønskede kjemikalier. Vi takker nei takk til parabener, ftalater, syntetiske sulfater og allergifremkallende parfymer.

 • Vi bryr oss om opprinnelsen til materialet vi bruker i emballasjen, og hvilken innvirkning vi har på planeten. Derfor bruker vi resirkulert materiale (PCR) i emballasjen. Vi gir brukte materialer et nytt liv.

  Vi er stolte av å være forretningspartner hos Plastic Change, som er en dansk miljøorganisasjon som kjemper for en verden uten plastforurensning. Vi støtter en fremtid uten plastforurensning og deltar i kampen for et avfallsfritt samfunn der plast blir brukt om og om igjen. Bruk mindre og bedre plast til fordel for miljø, klima og helse.

  All emballasje i produktene våre er 100% resirkulerbar, enten den består av plast, papp eller glass, og vi håper derfor at kundene våre vil hjelpe oss med å resirkulere emballasjen riktig.

  Du kan også følge vår upcycling guides, hvor vi forteller og på video viser hvordan man kan gjenbruke de forskjellige emballasjene våre.

 • Vi er veldig klar over vår innvirkning på klimaet og prøver hele tiden å bli bedre. Vi har tatt flere initiativer for å redusere klimafotavtrykket vårt så mye som mulig. Selv om vi hele tiden fokuserer på å minimere CO₂-utslipp i selskapet vårt, har vi valgt å gjøre en ekstra innsats. Vi kompenserer for at CO₂-utslippene våre blir klimanøytrale. Vi gjør dette ved å gi vår støtte og donere til ideelle organisasjoner (NGOs) som lanserer omfattende klimainitiativer over hele verden. Vi støtter blant annet for at flere skal få drivstoffeffektive ovner i Honduras, regnskogsprosjekter og treheving, samt et stort prosjekt som fremmer fornybar energi i Thailand.

  Her kan du lese mer om hvordan vi jobber med klimaprosjektene våre.

 • Vi bruker parfyme i noen produkter, men det er viktig for oss at parfymen vi bruker er dosert i små mengder og består av helt naturlige parfymer. Det er derfor vi ikke bruker noen av de 26 allergifremkallende duftene. Vi mener at gode hårpleierutiner ikke skal kunne skade verken hår eller helse, og vi tror derfor sterkt på at produktene våre ikke er allergifremkallende - slik at du trygt kan ta vare på håret ditt med Hairlust.

Kanskje du er interessert i

 • Video Studio

  Dra på eventyr til vårt video-studio.
  Les mer
 • Inspire

  Bli med i gruppen for hårentusiaster på Facebook.
  Les mer
 • Bak logoen

  Bli med bak logoen og les om historien vår.
  Les mer