Gå tilbake

Your hair. Your story.™

22.09.2022. Starten på en ny æra

I løpet av de siste 5 årene har Hairlust hatt en spennende reise med enorm vekst som merkevare og fellesskap. I mer enn ett år nå har vi jobbet med å perfeksjonere ingrediensene til Hairlust – og det er endelig på tide å vise det frem.

Nytt utseende. Samme prinsipper.

Logoen vår har vært gjennom en velfortjent makeover. Med vårt nye utseende ønsker vi å kommunisere og vise hva Hairlust er i dag; tidløs, unisex og moderne. Samtidig som vi alltid er åpen, helhetlige og snille mot alle rundt oss. Les mer om våre kjerneverdier her.

Psst, når du ser vår shampoo og balsam - ser du noen likheter mellom emballasjen og logoen?

Nye produkter. Ny emballasje.

Bærekraft har vært, og vil alltid være, et stort fokus når vi skal forbedre produktene våre. Vi vet at produktemballasjen vår har en innvirkning på miljøet, derfor var det viktig for oss å finne et materiale som er bedre for alle.

Nå er majoriteten av produktemballasjen vår laget av Post Consumer Recycled Plastic (PCR), noe som betyr at materialet er laget av avfall og ingen nye fossile ressurser er nødvendig for å produsere plasten. Ved å bruke denne typen materialer, i stedet for standard plast, bidrar det til målet vårt om å redusere CO2-utslippene våre. Vi bruker resirkulert materiale som deretter kan resirkuleres igjen.

PCR Plastic

Alt i alt er det et sirkulært materiale.

Å ja, vi har også sagt farvel til balsampumpene våre. Nå er emballasjen myk nok til at produktet kan presses ut av flasken, i stedet for å pumpes. Easy peazy balsam squeezy.

 

Nå større. Og bedre.

Vi har forbedret våre eksisterende produkter, utviklet nye produktserier og forbedret emballasjen vår. Alle våre produkter er utviklet og fylt med plantebaserte og økologiske sertifiserte ingredienser. Bra for deg. Bra for alle.

Split Fix™ - Beskytt håret mot splittede tupper og knekt hår med styrkende og fuktighetsgivende produkter for et sunt og voksende hår.

Grow Perfect™ - Bekjemp hårtap ved å oppmuntre til ny hårvekst, forhindre hårtap og knekt hår, og opprettholde et sunt utseende.

Curl Crush™ - Oppnå mykere, jevnere og mer definerte krøller med våre hårprodukter for krøller. I tillegg er de alle godkjent for Curly Girl Metoden!

Enriched Blonde™ - Lyser opp, fukter og styrker håret samtidig som du forhindrer at det blir tørt og skadet med varme, gule toner. Enten du er en naturlig blond eller en blond fra bleking, er dette for deg.

Scalp Delight™ - Renser, eksfolierer, stimulerer og gir næring til hodebunnen og håret med hodebunnsfokuserte produkter som fungerer for alle hårtyper.

Wonder Beard™ - Skjeggpleie av høy kvalitet for å gro et fyldigere, tykkere og sunnere skjegg, fylt med beroligende og fuktighetsgivende ingredienser.

Styling - Se fantastisk ut, uten å gå på bekostning av hårhelsen din med stylingprodukter for en jevn finish, volum og varmebeskyttende midler.

Bambus sengetøy og tilbehør - Bærekraftig tilbehør for skånsom børsting og silkeaktig, temperaturregulerende sengetøy for en velfortjent skjønnhet.

Bær håret med stolthet. Slipp det løs.

Vi håper at du liker produktene våre like mye som vi gjør! Ikke vær redd for å dele din hårreise og historie med resten av verden. Husk å tagge @hairlust i historiefortellingen din, så kan vi også gi den litt kjærlighet. Vi er glade for å være med på denne reisen med dere alle!

tagline