SugarBearHair vs. HairLust Hair GummiesSe alle artikler

SugarBearHair vs. Hairlust Hair Gummies

Du er sikkert enig med meg i at det kan være ganske vanskelig å finne utav, hva som egentlig er forskjellen på alle de ulike kosttilskuddene som finnes. For å minske forvirring rundt dette har jeg derfor laget en sammenligning av Hairlust Hair Gummies og tyggevitaminene fra SugarBearHair. Les videre her, så prøver jeg å forklare de ulike forskjellene på de to populære kosttilskuddene.

Jeg var selv svært forvirret over forskjellene på kosttilskudd til håret da jeg stod og skulle velge, og derfor vil jeg gjøre beslutningen litt enklere for deg! I denne artikkelen skal jeg sammenligne kosttilskuddene fra SugarBearHair og Hairlust (som begge er tyggevitaminer) for å gi deg et bedre overblikk over de to produktene. Jeg lover deg at denne artikkelen vil gjøre deg klokere på både SugarBearHair og Hairlust, samt hva forskjellen på de to er.

De siste årene har det vært mye omtale av begge produktene, og samtidig har begrepet 'inner beauty' blitt betydelig mer populært. Vi er endelig blitt mer oppmerksomme på hva kosttilskudd kan gjøre for å booste både helse og skjønnhet. Dette går hånd i hånd med at vi er blitt mer bevisste om at skjønnhet også kommer innenfra og ikke utelukkende handler om hva man tar på.

De omdiskuterte tyggevitaminene kategoriseres som kosttilskudd akkurat som vanlige vitaminpiller. Utover det har mange kjente profiler og influensere fortalt om deres opplevelser med produktene på sosiale medier og skapt økt oppmerksomhet. Jeg er sikker på at du har sett enten Hairlust eller SugarBearHair når du scroller gjennom Instagram eller Facebook. Men la meg nå komme til saken!

Innholdsfortegnelse

Hairlust Hair Gummies

Hairlust har produkter bestående av både kosttilskudd og hårpleieprodukter, som sikrer optimal indre og ytre pleie av håret.

Hairlust Hair Gummies er et prisnominert dansk kosttilskudd, som er sammensatt av essensielle vitaminer og mineraler som kroppen har bruk for, for å danne det beste næringsmessige grunnlaget for å vokse et sunt, langt og tykkere hår. Hairlust Hair Gummies inneholder, akkurat som SugarBearHair, vitale ingredienser for sunt hår. Vitaminene fra Hairlust smaker av deilige sommerbær, og formen er søt og myk. I tillegg er Hairlust Gummies sukkerfrie!

Den naturlige fargen i vingummiene stammer fra lilla gulrotsaft, og ikke karmin. Derfor er Hairlust Gummies egnet for veganere samt laktoseintolerante. Hairlust er basert på helt naturlige smaksstoffer og fargestoffer, og er i tillegg kalorifattige da de ikke inneholder sukker.

Hairlust Hair Gummies - Pris

Hairlust Hair Gummies koster 319,- for 1 boks, 699,- for 3 bokser.

Kjøp Hairlust Hair Gummies her.

En boks Hairlust hårvitaminer rekker til én måned og inneholder 90 stk. Det anbefales å ta produktet i minimum 3 måneder for at optimal effekt oppnås. Dette gjelder for de fleste andre kosttilskudd på markedet også. Produktet kan foreløpig kun kjøpes på nett.

En vesentlig forskjell mellom de to produktene er at Hairlust er billigere enn SugarBearHair. Det er spesielt en del penger å spare ved kjøp av flere bokser, som uansett anbefales for optimal effekt. I tillegg har Hairlust både kosttilskudd og hårpleieprodukter i deres sortimentet, som alle fokuserer på behovene hos kvinner og menn i Norden, i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårpleierutiner, som er gjeldende her. Hairlust kan anvendes av alle, uansett hårtype eller hårfarge. 

SugarBearHair blå gummibjørner

SugarBearHair har ett produkt til håret i deres sortiment, deres blå tyggevitaminer. Sugar Bear Hair inneholder mange av de samme effektive ingrediensene som Hairlust Hair Gummies.

SugarBearHair sine blå gummibjørner smaker fantastisk, og deres form og smak gjør det til en gøy opplevelse hver dag. Den meget kraftige blå fargen som er spesielt gjenkjennende for SugarBearHair, kommer fra syntetiske fargestoffer og ikke naturlige ingredienser som lilla gulrotsaft, som gir Hairlust Hair Gummies den rosa fargen.

SugarBearHair kan kjøpes online og i utvalgte norske salonger. SugarBearHair er egnet for vegetarianere samt laktoseintolerante, og hver boks inneholder 60 gummies og holder til en måned. Akkurat som Hairlust Hair Gummies skal SugarBearHair tas hver dag, og det anbefales å ta dem i minimum 3 måneder for at optimal effekt oppnås.

sugarbearhair

Sugarbearhair - Pris

SugarBearHair kommer fra USA og har en veiledende salgpris på 349,- for 30 dagers forbruk.

Konklusjon av sammenligning

Både Hairlust Hair Gummies og Sugar Bear Hair inneholder ganske få kalorier. Hairlust Gummies er sukkerfrie. Begge tyggevitaminene inneholder vitamin A, C, D, E, B-kompleks (B5, B6, B9, B12) og biotin. Begge produkter inneholder 5.000 mcg biotin per anbefalt daglig dose, men Hairlust Hair Gummies inneholder dog mer sink og vitamin B5, B6, B9 og B12. Alle disse ingrediensene har vært involvert i forskning som har testet virkningen av vedlikehold av sunt hår hos kvinner med et overtall av positive resultater.

Du kan finne de nøyaktige ingrediensene i Hairlust Hair Gummies på denne næringsdeklarasjonen. En annen vesentlig, men skjult forskjell er, at SugarBearHair kun er vegetabilsk, mens Hairlust er vegansk.

Det finnes visse vitaminer, mineraler og næringsstoffer, bla. sink og biotin, som forskning og studier viser har en effekt på håret

Det finnes ingen mirakelmidler som virker etter første dag man tar dem. Det er veldig individuelt, hvor fort de to kosttilskuddene virker, og hvilken effekt man først opplever - om det er mindre hårtap, raskere hårvekst eller sterkere negler varierer fra person til person. Hvis du henvender deg i en helselkost som for eksempel Life, og spør når et tilfeldig kosttilskudd virker, så vil de anbefale deg å ta det i minimum 3 måneder før du kan være sikker på å oppleve optimal effekt av produktet. Hvis du leser anmeldelser på TrustPilot, vil du dog fprt legge merke til at de fleste kunder har kommet med utrolig positiv respons. De som spiser 3 hver dag, som er den anbefalte mengde, opplever resultater allerede etter 1-2 måneder. Du kan finne begge TrustPilot-profilene i linkene nedenfor. Det gir en rimelig god pekepinn på hvor tilfredse kundene har vært med SugarBearHair og Hairlust.

Hairlust og Sugar Bear Hair minner på mange måter om hverandre når det kommer til konseptet. Vitaminene smaker begge godt, og ingrediensene, bla. biotin og sink, er effektive til å opprettholde et normalt hår. Du kan lese om hvilke vitaminer som styrker håret her.

Hvis du ønsker svar på spørgsmål eller søker råd og tips, kan det være en god idé å kontakte kundeservice hos enten SugarBearHair eller Hairlust. Er du ute etter norsk kundeservice og rådgivning, er Hairlust perfekt, da du vil snakke med andre nordmenn på enten live-chat eller e-mail. Kontakt kundeservice hos Hairlust her.

Det er viktig å huske at hvis du ønsker at få et sunt, sterkt og langt hår, så krever det både god indre og ytre pleie av håret. Jeg kombinerer både indre pleie i form av kosttilskudd, og god ytre pleje av håret, bla. shampoo uten sulfater (SLS/SLES). Det har gitt utrolig god effekt på kvaliteten av håret mitt!

Jeg anbefaler at du prøver deg frem, og ser hvilket av de to kosttilskuddene du liker best og hvor du opplever den ønskede effekten.

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Vitaminer for håret: Virker det i det hele tatt?

  Vitaminer for håret: Virker det i det hele tatt?

 • Hva skyldes hårtap hos kvinner? 8 grunner til at kvinner mister håret

  Hva skyldes hårtap hos kvinner? 8 grunner til at kvinner mister håret

 • Tynt hår hos kvinner: 8 gode tips som gir mer fylde i håret

  Tynt hår hos kvinner: 8 gode tips som gir mer fylde i håret

 • Kaffe i håret: virker det? Alt du trenger å vite om shampoo med koffein

  Kaffe i håret: virker det? Alt du trenger å vite om shampoo med koffein

 • Virker rosmarinolje for hårvekst? Fordeler og andre tips for hårvekst

  Virker rosmarinolje for hårvekst? Fordeler og andre tips for hårvekst

Se alle artikler