Heatless curls: Hvordan få krøller uten varme steg-for-stegSe alle artikler

Heatless curls: Hvordan få krøller uten varme steg-for-steg

Lette, myke krøller i håret er alltid en god frisyre. Enten du skal ut på fest eller ha en roligere kveld inne kan luksuriøse, spretne krøller gi et elegant uttrykk.

Innholdsfortegnelse

En lekker frisyre er prikken over i-en til et ethvert antrekk, uansett hvilken stil du er ute etter. Dersom du ikke er velsignet med et krøllete hår selv kan det være en utfordring å få de perfekte krøllene hver gang.

Jeg var for eksempel født med et tykt, rett hår. Hvis jeg ville ha krøller i håret en kveld måtte jeg bruke en krølltang i flere timer, og håpe at resultatet ble bra. Heldigvis har jeg nå funnet en måte å krølle håret på over natten som ikke innebærer å skade håret med varme. Varmen fra en krølltang eller rettetang kan være svært skadelig for håret, så denne metoden gir deg ikke bare vakre krøller over natten, men gjør det helt uten å påføre skade i håret.

Å få vakre heatless curls er faktisk mye enklere enn du tror! Gjennom denne artikkelen skal jeg fortelle deg hvordan.

Hva er egentlig heatless curls?

Det er akkurat som navnet tilsier, i stedet for å bruke varmeapparater til å lage krøller i håret kan du lage krøller over natten helt uten varme. Dette er en super teknikk å lære dersom du vil spare håret for unødvendig skade, eller bare gi håret en liten pause fra hvordan du normalt styler håret. Mange av teknikkene for å lage krøller uten varme er veldig enkle å lære seg.

Vi skal gå inn på metoden vi bruker snart, men først skal vi snakke litt om hvorfor du burde lære å lage krøller uten varme i utgangspunktet.

Hvorfor du burde prøve krøller uten varme

krøller uten varme

1. Heatless curls er sunnere for håret

En av de største grunnene til at jeg anbefaler å lage krøller over natten er at det er mer skånsomt for håret. Det går bra å bruke varmeapparater innimellom med en varmebeskyttende spray, om du for eksempel har dårlig tid, men jeg anbefaler sterkt å lage krøller uten varme over natten om du har mulighet til det. Varme vil over tid skade håret, håret vil raskere bli tørt, brekke og tuppene blir raskere slitte.

Når du bruker teknikken til å lage krøller uten varme trenger du ikke å bekymre deg for å påføre ekstra skade på håret. Med litt øvelse kommer du til å få det samme fantastiske resultatet som med selv den beste krølltangen.

Heatless curls, eller krøller uten varme, er en enkel måte å opprettholde et sunt hår på, og likevel få myke, glansfulle krøller.

2. Det er enkelt å lage krøller uten varme

En annen stor fordel ved å lage krøller over natten uten bruken av varme er at det er veldig enkelt! Med hjelp av Bamboo Heatless Curls Kit kan du krølle opp håret på mindre enn 5 minutter. Når du begynner å få teken på det kan du sette opp heatless curls uten å engang tenke på det, og du kan våkne med fantastiske køller hver dag.

Du lurer kanskje på om det er komfortabelt å sove med heatless curls hårbåndet, men det er ingen grunn til bekymring! Det er så mykt at du ikke kommer til å legge merke til det, og det er en av grunnene til at settet som hjelper til å lage krøller over natten er så fantastisk.

3. Heatless curls hårbåndet er et mer bærekraftig alternativ

Du har kanskje ikke tenkt over det, men bruken av varmeapparater til håret hver dag krever en del energi, spesielt når apparatene er plugget til hele dagen. Hvis du vil redusere karbonavtrykket ditt litt kan varmeløse krøller over natten være en enkel måte å gjøre det på. I tillegg er Bamboo Heatless Curls Kit 100% cruelty-free, og laget av bærekraftig bambus.

4. Spar penger på å lage krøller over natten

Når jeg begynte med krøller uten varme ble jeg overrasket over hvor mye tid jeg sparte hver dag, men jeg ble også overrasket over hvor mye penger jeg sparte i lengden. Ny krølltang kan være veldig dyrt om du vil ha en av god kvalitet, og erstatte den blir dyrt i lengden om den blir ødelagt.

Når jeg forstod at jeg kunne få de samme resultatene uten varme sluttet jeg å kjøpe dem. Med heatless curls kan jeg spare pengene jeg brukte på dyre varmeapparater tidligere, eller jeg kan bruke pengene på gode produkter til håret så det holder seg sunt og friskt, i stedet for å skade håret unødvendig.

Hvordan lage Heatless Curls: steg-for-steg

Om du gleder deg til å prøve heatless curls nå er det på tide å vise deg hvordan du faktisk lager krøller uten varme (det er overraskende enkelt – og raskt!). Her er stegene til hvordan du kan få perfekte heatless curls over natten. Du kan også følge stegene i filmen nedenfor.

 1. Begynn med rent, tørt, eller nesten tørt hår. Plasser hårbåndet på toppen av hodet så endene faller på hver side av hodet. Hvis du vil kan du sikre hårbåndet med en klype så det sitter godt.
 2. Neste steg mot heatless curls er å dele håret inn i to seksjoner, slik at krøllene blir like på hver side når du krøller over natten.
 3. Nå kommer det morsomme! For å få vakre krøller uten varme begynner du med å ta en liten del av håret og snurre det rundt hårbåndet. Legg til mer og mer hår når du snurrer håret nedover rundt båndet.
 4. Når du er ferdig med å snurre alt håret i den ene seksjonen rundt båndet fester du enden med en scrunchie. Jeg anbefaler ikke vanlige hårstrikk, da det kan gi en bulk i håret der strikken har vært. Gjenta prosessen på den andre siden.
 5. Du har nå lært hvordan du lager heatless curls! Sov med krøllene over natten, eller ha på båndet i noen timer før du slipper dem ut, og du får vakre krøller helt uten varme!

Er godt triks jeg har lært for å få best resultat med heatless curls er å bruke noen produkter i håret før du snurrer krøllene rundt hårbåndet. Før jeg setter opp krøllene liker jeg å bruke Volume Wizard™ Pre-Styling Spray eller Ocean Water Sea Salt Spray for volum og tekstur. De er spesielt gode hvis du har rett hår i utgangspunktet, og kan gi krøllene et ekstra løft, så du får det beste resultatet.

Når jeg løsner krøllene på morgenen liker jeg å bruke Final Touch Hair Spray, da er jeg sikker på at krøllene ser fine ut gjennom hele dagen.

Beste måten å lage krøller uten varme

I tillegg til hårbåndet for heatless curls kan du bruke noen produkter til å få de beste krøllene. Hvis du vil ta krøllene dine til neste nivå er dette mine beste anbefalinger.

Curl Crush™ Defining Cream

Hvis du allerede har litt bølger eller tekstur i håret kan du bruke Curl Crush™ Defining Cream sammen med Bamboo Defining Brush for å lage vakre, definerte krøller. Denne leave-in behandlingen gjør håret mykere, tilfører fuktighet, og gjør håret sterkere. Kremen gir også mer definerte, spretne krøller. Lær mer om fordelene ved å bruke en krøllekrem her.

Har du rett hår? Da er de neste to produktene for deg!

Ocean Water Sea Salt Spray

Enten du vil ha et bølgete strandhår eller klassiske krøller uten varme kan en saltvannspray gi et løft og mer tekstur til krøllene. Min favoritt, Ocean Water Sea Salt Spray, er veldig lett og kan brukes i alle hårtyper. Den inneholder i tillegg økologisk aloe vera og andre fuktighetsgivende ingredienser som tilfører næring og gjør håret mykt.

Final Touch Hair Spray

Alle gode frisyrer trenger en perfekt avslutning for å holde seg fint gjennom hele dagen, og heatless curls er intet unntak. Vår antistatiske hårspray gir medium hold og vektløs glans. Spray lett gjennom håret og du er klar til å møte dagen. Du kan også prøve Mineral Clay Wax hvis du er ute etter et 100% naturlig stylingprodukt som gir sterkt hold og en matt finish.

Hvordan se om håret er varmeskadet

Hvordan se om håret er varmeskadet

Det er viktig å være oppmerksom på tegn til varmeskadet hår tidlig, før det blir til et stort problem. Her er flere tegn du burde være oppmerksom på når du sjekker håret ditt. Hvis du ser noen av disse tegnene i håret er det viktig å slutte og bruke varmeapparater i håret, og heller prøve heatless curls!

Tørrhet

Når du har vasket håret, er det glansfullt eller matt? Hvis det ser matt ut er det sannsynligvis på grunn av varmeskade. Skjellaget i håret bidrar til glansen i håret, men når skjellaget blir skadet er glansen det første som blir borte. Tørrhet kan videre føre til både slitte tupper og at håret lettere brekker.

Farget hår

Et annet tegn på skade du kanskje ikke har tenkt over er fargen på håret. Om du har farget håret er det viktig å passe på hvor sterk fargen er.

Varmeskadet hår kan faktisk gjøre fargen i håret sterkere i fargebehandlet hår. Når håret er skadet blår hårstrået ofte mer porøst. Dette gjør at mer farge kan trekke inn i hårstrået slik at fargen blir mørkere. Fargen kan i tillegg falme raskere enn forventet, som er det siste du vil når du har brukt masse penger på hårfarge. Hvis du legger merke til dette kan det være på tide å legge ned krølltangen og heller prøve å lage krøller over natten i stedet, for å unngå unødvendig varmebehandling i håret.

Hårtap

Når håret blir skadet brytes proteinet i hvert hårstrå ned, og håret blir svakere. Dette fører i lengden til hårtap. Vi mister normalt mellom 50-100 hårstrå hver dag. Hvis du merker at du plutselig mister mye mer hår enn dette kan det være et tegn på varmeskade. Det er mye du kan gjøre, i tillegg til å prøve varmeløse krøller over natten for å oppnå frisyren du vil ha, så du kan slutte å påføre mer skade i håret.

Slitte tupper

Slitte tupper er en av de vanligste tegnene på varmeskade, og er relativt enkelt å se. Det skjer når håret mister elastisitet og fuktighet, og håret brekker lettere. Slitte tupper begynner nederst på hårstrået, men kryper oppover dersom det ikke gjøres noe med. Vanlige hårstrikker kan gjøre slitte tupper verre, derfor er det viktig å heller bruke en scrunchie når du lager krøller over natten.

Krus

Noen av oss har naturlig krus i håret, men om du opplever mer krus enn normalt er dette et vanlig tegn på varmeskade. Hvis du har problemer med å roe krus i håret er det en stor sannsynlighet for at håret er skadet.

Hårtest

Produkter skreddersydd for ditt hår

Ta testen

En annen ting du burde være oppmerksom på er om korte deler av håret stikker opp. Dette er deler av hårstrået som har brukket på grunn av tørrhet. Det er viktig å ta godt vare på håret, og hvis du for eksempel bytter ut bomullsputetrekket ditt med et Silky Bamboo Pillowcase, kan det hjelpe med å roe ned krusete hår, samtidig som du får enkle, vakre krøller over natten.

Jeg vet at jeg ikke klarer å unngå varme i håret helt selv, men når jeg bruker varme i håret beskytter jeg alltid håret først med Thermal Shield™ Heat Protectant. Dette produkter hjelper til å forhindre slitte tupper og at håret brekker, og tilfører i tillegg masse glans i håret. Du kan også bruke en liten mengde i tuppene av håret etter du har sovet med heatless curls, for å gi krøllene ekstra glans.

Nå som du vet hvordan du kan lage heatless curls kan du begynne å lage vakre krøller helt uten å påføre ekstra skade i håret!

Hvis du også vil ha lenger, sterkere hår har Hairlust noen gode råd til deg!

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Tips til styling av krøllete hår: Slik får du frem naturlige krøller

  Tips til styling av krøllete hår: Slik får du frem naturlige krøller

 • Krøllekrem eller krølleskum? Her er de 5 beste fordelene

  Krøllekrem eller krølleskum? Her er de 5 beste fordelene

 • Hva er The Curly Girl Method? Slik kommer du i gang med metoden

  Hva er The Curly Girl Method? Slik kommer du i gang med metoden

 • Hårgelé for krøller: Hvordan få sprettende og definerte krøller

  Hårgele for krøller: Hvordan få sprettende og definerte krøller

 • Hva er co-washing? Slik bruker du co-wash og finn de beste produktene

  Hva er co-washing? Slik bruker du co-wash og finn de beste produktene

Se alle artikler