Hvordan får man langt hår fort? 9 metoder til hvordan få lengre hårSe alle artikler

Hvordan får man langt hår fort? 9 metoder til hvordan få lengre hår

Drømmer du om et langt og fyldig hår? Det krever som regel en god del tålmodighet. Men det er faktisk noe kan gjøre for at prosessen med hvordan å spare til langt hår kan gå litt raskere…

Lurer du på hvordan du kan få langt hår fort? Da har du kommet til riktig sted. Vi kan kanskje ikke si hvordan du kan få lengre hår over natten (selv om vi skulle ønske det!), men vi skal fortelle deg om kjente metoder som hjelper til å fremme en sunn hårvekst. Så hvis du vil vite hemmeligheten bak hvordan du kan få et langt hår er det bare å fortsette og lese!

Vil du vite hvordan du kan få langt hår fort? Fortsett å lese!

Innholdsfortegnelse

Det grunnleggende om hårets vekstsyklus

Før vi kan snakke om hvordan du kan få et langt hår er det viktig for deg å vite det grunnleggende om hvordan håret faktisk vokser.

Hvordan vokser håret?

Håret vokser fra hårsekkene som ligger under hodebunn. Vi har rundt 100,000 hårsekker i hodebunn, og hver av hårsekkene gror ut ett hårstrå.

Hårets fire vekstfaser:

 • Den anagene fasen/vekstfasen, som varer mellom to til syv år
 • Den katagene fasen/overgangsfasen, som varer noen uker
 • Den telogene fasen/hvilefasen, som varer i rundt tre måneder
 • Den eksogene fasen, også kjent som fasen hvor du mister mye hår
HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies
Spar opptil 50%

Hair Growth Formula Gummies

Sukkerfrie tyggevitaminer med høyt innhold av biotin, som bidrar til å vedlikeholde normalt hår.

349,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets
Spar opptil 50%

Hair Growth Formula Tablets

Hårtabletter for kvinner, basert på silika fra bambus, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

349,00 kr

Les mer

Hvor fort vokser håret?

Håret vokser gjennomsnittlig 0,5 cm til 1,7 cm per måned, og hvor mye det faktisk vokser avhenger av faktorer som alder, gener og kjønn.

Hvorfor stopper håret å vokse?

Forskjellige type hårtap (som androgen alopeci) kan sakte ned eller stoppe hårveksten helt.

Hvis håret ditt vokser sakte kan det være et resultat av dårlig hår- og hodebunnspleie. Hvis du ikke tar vare på hodebunnen din er ikke hårsekkene i stand til å opprettholde optimal vekst! På lik måte kan du oppleve at håret brekker av om du ikke tar vare på håret ditt. Dette vil forhindre at du får lengre hår, til tross for at håret egentlig vokser i normal fart.

Nøkkelen til suksess når det gjelder å få langt hår fort, er å forlenge hårvekstfasen i livssyklusen og samtidig forhindre at håret brekker.

Hvis du vil vite hvordan du kan få langt hår på kort tid er altså nøkkelen å forlenge vekstfasen til håret, og samtidig forhindre at håret brekker. En bedre forståelse av hårets livssyklus og god, nærende hårpleie, både fra innsiden og utsiden, samt ekstra kjærlighet til hodebunnen vil kunne hjelpe deg med å få langt hår på kort tid. 

Les videre hvis du vil vite hemmeligheten bak hvordan du kan få langt hår fort!

Før og etter Hairlust

Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat

*Resultatene varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

Hvordan få langt hår fort: De viktigste ingrediensene

For å gi håret den beste pleien og øke sannsynligheten for å få langt hår på kort tid må du vite litt om hvilke ingredienser som faktisk hjelper til å fremme hårveksten. Hvis du vil lære hvordan du kan spare til langt hår fort anbefaler vi å se etter produkter som inneholder disse ingrediensene:

Hvordan få langt hår: Prøv rotekstrakt fra basilikum

Dette rotekstraktet, også kjent som RootBioTec™, er avledet fra basilikumplanten. I tillegg til å smake godt, er basilikum en kraftig plante full av antioksidanter og næringsstoffer. Påføring av RootBioTec™ i hodebunnen har vist seg å redusere hårtapet med 31% etter bare to måneders bruk! Denne ingrediensen kan du blant annet finne i Hair Growth Serum, som inneholder hele 4 aktive ingredienser for hårvekst: Redensyl™, CAPIXYL™, RootBioTec™ og Anagain™. Du kan lese mer om sistnevnte nedenfor.

Hvordan få langt hår: Forleng hårvekstfasen med ertespirekstrakt

AnaGain™, avledet fra ertespirer, er en annen viktig ingrediens hvis du vil finne ut hvordan du får langt hår raskt. AnaGain™ virker ved å øke antall hår som er i vekstfasen, noe som igjen bidrar til å redusere hårtap og styrke håret i dybden slik at man kan få langt hår. Faktisk viser det seg at med AnaGain™ er det en økning i hårveksten med 78% på bare 3 måneder!

HairLust - Hair Growth Serum HairLust - Hair Growth Serum
Nyhet 🎉

Hair Growth Serum

Konsentrert hårvekstserum, utviklet med Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ og AnaGain™.

619,00 kr

Les mer

Hvordan få langt hår: Påfør mynteolje i hodebunn

Hvis du påfører mynteolje på huden øker blodsirkulasjonen i området. Dette er gode nyheter for alle som vil få langt hår på kort tid, ettersom økt blodsirkulasjon rundt hårsekkene hjelper med hårvekst. Dette er fordi blod inneholder viktige næringsstoffer og oksygen som håret trenger for å opprettholde en sunn hårvekst. Det betyr at jo mer blod som sirkulerer rundt hårsekkene, jo bedre er det!

Vil du prøve det selv? Vi anbefaler Scalp Follicle Treatment & Volumizer som kombinerer økologisk mynteolje med andre botaniske ingredienser som styrker, gir fuktighet og reparerer både hår og hodebunn. Dette hjelper til å skape et optimalt miljø som gjør at du kan få langt hår på kort tid.

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Beroligende kur mot kløende, tørr hodebunn, beriket med RootBioTec™ for hårtap.

299,00 kr

Les mer

Hvordan få langt hår: Vekk hårsekkene dine med koffein

Tro det eller ei, men det samme koffeinet som finnes i teen din kan også hjelpe til å øke hårveksten. Koffein hjelper til med hårvekst ved å blokkere DHT, et hormon som bidrar til hårtap. I likhet med mynteolje øker også koffein blodsirkulasjonen rundt hårsekkene.

Hvordan få langt hår: Gi næring til hårstråene med proteiner

Hvis håret ikke blir lengre fordi det brekker av kan proteiner være redningen. Håret ditt er tross alt laget av proteiner! Hvis du tilfører proteiner til håret kan det hjelpe til å gjenoppbygge en sunn og sterk struktur i hårstråene så de ikke brekker. Men, det finnes mange typer protein som ikke kan hjelpe håret ditt fordi molekylene er for store for å klarer å trenge gjennom hårskaftet. Hemmeligheten er å bruke mikro-proteiner fra plantebaserte kilder så du kan få langt hår på kort tid. Fordi mikro-proteinene er så små kan de enkelt nå den delen av hårstrået som trenger det mest.

Hvis du skal kjøpe nye produkter anbefaler vi deg å se etter produkter som for eksempel Hair Growth & Repair Shampoo and Conditioner eller Protein Reconstructor Hair Mask, som inneholder Protectagen™, Dynagen™, og Gluadin® Kera-P LM i ingredienslisten. Disse mikro-proteinene er spesielt satt sammen for å styrke håret, så du kan få et sterkt og langt hår på kort tid uten å knekke. Studier viser at mikroproteiner kan redusere splittede tupper og ødelagt hår med opptil 20%, samtidig som hårets generelle helse forbedres med opptil 60%!

HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask
Spar 50%

Protein Reconstructor Mask

Proteinkur for håret, som gjenoppbygger viktige proteiner og forbedrer elastisiteten.

299,00 kr

149,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth & Repair Set HairLust - Hair Growth & Repair Set
Selger fort ⚡️
Spar 15%

Hair Growth & Repair Set

Gjenoppbyggende shampoo og balsam som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

458,00 kr

389,00 kr

Les mer

Hvordan få langt hår: Reduser hårtap med ekstrakt fra basilikum

Ekstrakt fra basilikum, også kjent som RootBioTec™, er utvunnet fra basilikumplanten. Bortsett fra å være god på smak er basilikum en potent plante med mye antioksidanter og næringsstoffer. Å påføre RootBioTec™ i hodebunn har vist seg å redusere håravfall med opptil 31% etter kun to måneders bruk!

Hvordan få langt hår: Forleng vekstfasen med ekstrakt fra ertespirer

Hvis du vil få langt hår på kort tid er AnaGain™, utvunnet fra ertespirer, en annen nøkkelingrediens du burde se etter. AnaGain™ fungerer ved å øke antall hårstrå som befinner seg i vekstfasen, som gjør at du mister mindre hår og får et lengre og tykkere hår. Det kan bety så mye som en 78% økning i hårvekst på kun tre måneder!

Hvordan få langt hår: 9 beviste metoder

Nå som du vet hvilke ingredienser du kan bruke for å få langt hår fort er det på tide å snakke om hårpleie! Hårpleierutinen du har spiller også en viktig rolle i hvordan du kan få langt hår fort.

1. Hvordan få lengre hår: Rens håret

Rens håret

Det første du må gjøre hvis du vil spare til langt hår fort er å se på hvordan du vasker håret ditt. Hvordan du vasker håret har overraskende mye å si på forskjellen mellom et skinnende, sterkt hår og et flatt og livløst hår.

Hvordan få lengre hår som er sunt og sterkt? Det er viktig å bruke en sjampo og balsam som støtter en normal hårvekst. Vi anbefaler Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner som inneholder gjenoppbyggende, veganske mikro-proteiner som trenger dypt inn i hårfibrene for intens næring, og samtidig beskytter og reparerer hårstråene.

Så er det på tide å ta en titt på hvor ofte du vasker håret. Hvis du vasker for ofte kan du ende opp med å tørke ut håret ditt, som gjør at det brekker lettere. Hvis du på den andre siden vasker håret for lite kan det bygge seg opp rester og overflødig olje som tetter hårsekkene og gjør at håret vokser saktere.

HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo
Selger fort ⚡️

Hair Growth & Repair Shampoo

Sulfatfri shampoo med proteiner som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

229,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth & Repair Set HairLust - Hair Growth & Repair Set
Selger fort ⚡️
Spar 15%

Hair Growth & Repair Set

Gjenoppbyggende shampoo og balsam som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

458,00 kr

389,00 kr

Les mer

Hvis målet er å få langt hår på kort tid anbefaler vi å vaske håret to til tre ganger i uken, avhengig av hva håret trenger.

Når du vasker håret anbefaler vi at du skyller det med kaldt vann (varmt vann kan tørke ut håret og gjøre det sprøtt, som fører til at det brekker lettere). Og aldri hopp over balsamen!

2. Hvordan få lenger hår: Tørk smart

Tørk smart

Hvis du vil vite hvordan du kan få langt hår fort har det mye å si hvordan du behandler håret når det er vått. Håret er mest sårbart når det er vått, så det er for eksempel smart å tørke det med et håndkle i bambus, som bamboo hair towel, i stedet for ett håndkle i bomull. Bambus har mykere fibre enn bomull, og er i tillegg mer absorberende. Det betyr mindre krus i håret, og færre brekte hårstrå.

HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Hvit HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Hvit
Spar opptil 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Hvit

Turbanhåndkle for håret av bambus, som skånsomt tørker håret etter hårvask.

119,00 kr

Les mer
HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Rosa HairLust - Bamboo Turban Hair Towel, Rosa
Spar opptil 12%

Bamboo Turban Hair Towel, Rosa

Turbanhåndkle for håret av bambus, som skånsomt tørker håret etter hårvask.

119,00 kr

Les mer

Når du skal gre ut floker av håret burde du bruke en kam med store mellomrom mellom tennene, eller Hairlust Detangle Wet Brush, som er spesielt laget for å gre ut floker i vått hår uten å skade det.

HairLust - Detangle Wet Brush, Rosa HairLust - Detangle Wet Brush, Rosa

Detangle Wet Brush, Rosa

Hårbørste, spesielt utviklet for bruk i flokete, vått hår, som reduserer risikoen for knekt hår.

89,00 kr

Les mer
HairLust - Detangle Wet Brush, Fersken HairLust - Detangle Wet Brush, Fersken

Detangle Wet Brush, Fersken

Hårbørste, spesielt utviklet for bruk i flokete, vått hår, som reduserer risikoen for knekt hår.

89,00 kr

Les mer

3. Hvordan få lengre hår: Ta vare på hodebunn

Plej hovedbunden

Alle som vil få langt hår på kort tid burde legge ekstra godt merke til dette steget! Som vi har nevnt tidligere vokser håret fra hårsekkene, som ligger under hodebunnen. Dessverre gjør de færreste av oss noe for å faktisk pleie hodebunnen vår.

En ting du burde gjøre er å legge til en hodebunnskrubb i hårpleierutinen din, som Hairlust Hair & Scalp Detox Scrub. Denne skrubben eksfolierer forsiktig bort produktrester, overflødig sebum og døde hudceller som kan tette hårsekkene og forhindre hårvekst. Den inneholder i tillegg ingredienser som fremmer hårvekst, som mynte (som øker blodsirkulasjonen på samme måte som peppermynte) og Gluadin® Kera-P LM. For å maksimere resultatet burde du bruke detox skrubben sammen med Scalp Massage Brush, som har myke og fleksible silikontupper som hjelper til å både eksfoliere og stimulere hodebunn.

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub
Selger fort ⚡️

Hair & Scalp Detox Scrub

Forfriskende hodebunnskrubb for tørr, kløende eller fet hodebunn.

249,00 kr

Les mer
HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush
Selger fort ⚡️

Scalp Massage Brush

Hodebunnsbørste med myke silikontupper for skånsom eksfoliering og stimulering.

139,00 kr

Les mer

Et ekstra tips til hvordan du kan spare til langt hår fort er å prøve Scalp Follicle Treatment & Volumizer. Dette unike produktet støtter en sunn hodebunn ved å tilføre mynteolje, aloe vera juice og mikro-proteiner. Dette hjelper til å berolige og gi næring til hodebunn, og vil også hjelpe til å øke den generelle helsen til håret over tid. Du vil også merke at håret ser tykkere ut med en gang, ettersom den øker volumet i håret ved røttene!

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Beroligende kur mot kløende, tørr hodebunn, beriket med RootBioTec™ for hårtap.

299,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth Serum HairLust - Hair Growth Serum
Nyhet 🎉

Hair Growth Serum

Konsentrert hårvekstserum, utviklet med Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ og AnaGain™.

619,00 kr

Les mer

4. Hvordan få lengre hår: Unngå varme stylingverktøy

Unngå varme stylingverktøy

Hvis du ønsker å få langt hår fort, bør du minske (les: stoppe) bruken av varme stylingverktøy til håret. Det gjelder både rettetang, hårføner, krølltang osv... Hvis du absolutt må føne håret, så sørg for at du bruker en hårføner som er innstilt på lav til kald temperatur og at bruker varmebeskyttende spray - ellers risikerer du å skade håret, hvilket fører til ødelagte tupper og krusete hår.

Hvis du oppholder deg i direkte sol, bør du beskytte håret med en solhatt, eller bruke UV-beskyttende produkter i håret.

HairLust - Hair Defense & Hydration Mist HairLust - Hair Defense & Hydration Mist

Hair Defense & Hydration Mist

Ekstra fuktighetsgivende hår-mist som også gir solbeskyttelse.

229,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil

Hair Strengthening & Protection Oil

Multifunksjonell hårolje som jevner ut krusete hår for en skinnende og myk finish.

189,00 kr

Les mer

5. Hvordan få lengre hår: Næring fra innsiden og ut

Næring fra innsiden og ut

Hvis du vil vite hvordan du kan få langt hår fort er det greit å være klar over at å øke blodstrømmen til hodebunn ikke kommer til å hjelpe dersom du ikke får i deg riktig næring i utgangspunktet! Det er derfor viktig å spise et hårvennlig kosthold som inkluderer:

 • Magre proteiner (f.eks. kyllingbryst, bønner og linser)
 • Masse frukt og grønt (spesielt grønne bladgrønnsaker!)
 • Sunne fettsyrer (f.eks. avocado, laks og nøtter)

For å være sikker på at du får i deg all næringen du trenger for en sunn hårvekst kan det vært lurt å vurdere et kosttilskudd, som Hairlust Hair Growth Formula Gummies. Disse deilige hårvitaminene inneholder biotin, silica, folsyre, vitamin C og sink – ting som er nødvendig for en sunn hårvekst. De er i tillegg veganske og laget med helt naturlige ingredienser, så du kan være sikker på at det er godt for deg. Hvis du ikke liker vingummi kan du også prøve tablettene våre med ekstra styrke. (Ikke overbevist? Les innlegget vårt “Vitaminer for håret: virker det i det hele tatt?”)

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies
Spar opptil 50%

Hair Growth Formula Gummies

Sukkerfrie tyggevitaminer med høyt innhold av biotin, som bidrar til å vedlikeholde normalt hår.

349,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets
Spar opptil 50%

Hair Growth Formula Tablets

Hårtabletter for kvinner, basert på silika fra bambus, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

349,00 kr

Les mer

6. Hvordan få lengre hår: Fuktighet, fuktighet, fuktighet!

Fuktighet, fuktighet, fuktighet

Hvordan spare til langt hår fort? Fuktighet! Jeg sier det igjen: Fuktighet! Et hår med mye fuktighet er et sterkt hår. Og som du så klart vet er du avhengig av at håret ikke brekker hvis du vil få langt hår på kort tid. Vår anbefaling er Hair Growth & Protection Mask en til to ganger i uken. Den økologiske sertifiserte behandlingen gir fuktighet og beskytter hårstråene fra utsiden, med en kombinasjon av veganske mikro-proteiner og fuktighetsgivende planteekstrakter.

HairLust - Hair Growth & Protection Mask HairLust - Hair Growth & Protection Mask
Spar 50%

Hair Growth & Protection Mask

Hårkur for tørt og skadet hår som reparerer og forhindrer splittede tupper.

249,00 kr

124,00 kr

Les mer

7. Hvordan få lengre hår: Få deg gode kveldsrutiner

Få deg gode kveldsrutiner

Har virkelig søvn og kveldsrutiner noe å gjøre med hvordan du kan spare til langt hår fort? Det vil kanskje overraske deg hvor mye det faktisk har å si. Akkurat som de daglige rutinene kan påvirke hårveksten er det også viktig å tenke på håret om natten dersom målet er å få langt hår på kort tid. Her er noen steg du burde følge:

 • Begynn med å børste gjennom håret for å stimulere blodstrømmen til hodebunn, og spre de naturlige oljene fra hodebunn gjennom håret.
 • Neste steg er å style håret i en beskyttende frisyre, som for eksempel løse fletter eller en løs dott. Tips: Bruk Hair Rings i stedet for vanlige hårstrikk for å forhindre at hårstrå brekker av når du sover.
 • Tilslutt burde du bytte ut putetrekket ditt med et Bamboo Pillowcase. De myke fibrene til bambus forhindrer at krus og floker former seg over natten, så du kan våkne med et mykt og sunt hår! Som en bonus tørker ikke bambus ut håret på samme måte bomull gjør. Ha det bra tørt og skadet hår!
HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Blå HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Blå
Spar opptil 10%

Pure Bamboo Pillowcase, Blå

Putetrekk av bambus, med en silkemyk, glatt overflate som beskytter hår og hud.

249,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn HairLust - Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn

Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn

Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

39,00 kr

Les mer

8. Hvordan få lengre hår: Klipp håret oftere

Klipp håret oftere

Ironisk nok er frisørsaksen og en hårklipp dine beste venner når du gjerne vil få lengre hår. Naturligvis er det ikke den regelmessige klippen i seg selv som får håret til å vokse fortere. Det er for å forebygge at håret splittes. Splittet hår vil jobbe seg oppover, og kan i verste fall resultere i at du må få klippet flere centimeter av ved neste frisørbesøk. Kort sagt vil et utsatt besøk hos frisøren som regel resultere i at håret knekker, men det kommer selvfølgelig an på hvilken tilstand og hårtype du har. Vi anbefaler at du snakker med din frisør, slik at dere sammen kan finne den rytmen som passer best for din hårtype.

9. Hvordan få lengre hår: Unngå stramme håroppsetninger

Unngå stramme håroppsetninger

Det siste rådet på min ”hvordan få langt hår fort”-liste, er absolutt ikke et mindre viktig punkt, da det omhandler daglige håroppsatser og frisyrer. Sørg for å bruke riktige redskaper når du setter opp håret, og unngå å stramme eller rive for mye i håret.

Visste du at håret faktisk kan knekke av stramme hestehaler? Dette skjer når håret når sitt bristepunkt og knekker av der hårstrikken sitter. Men ta det med ro, det betyr selvfølgelig ikke at du har forbud mot å noensinne sette håret opp igjen. Det handler om å velge vekk de strammeste frisyrene og unngå å benytte en hårstrikk eller hårklemme med samlinger av metall. Vi anbefaler å bruke skånsomme Hair Rings, som er lette og behagelige for håret, og forårsaker minimal skade på hårlokkene.

HairLust - Hair Rings 6-Pack, Gul/Oransje HairLust - Hair Rings 6-Pack, Gul/Oransje

Hair Rings 6-Pack, Gul/Oransje

Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

39,00 kr

Les mer
HairLust - Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla HairLust - Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla

Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla

Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

39,00 kr

Les mer

Vi håper vi har svart på alle spørsmålene du har om hvordan man kan få langt hår fort! Men hvis du har flere spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar nedenfor eller kontakte oss i sosiale medier!

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Har du en øm hodebunn? 6 behandlinger som hjelper mot sår hodebunn

  Har du en øm hodebunn? 6 behandlinger som hjelper mot sår hodebunn

 • Årsaker til ødelagt hår og hår som knekker - Hvordan reparere det

  Årsaker til ødelagt hår og hår som knekker - Hvordan reparere det

 • Hvordan virker et serum for hårvekst? Fordeler & hvordan bruke det

  Hvordan virker et hårserum? Fordeler & hvordan du bruker det

 • Renseshampoo: Slik velger du den beste hodebunnskrubben

  Renseshampoo: Slik velger du den beste hodebunnskrubben

 • Kan man få hårtap av stress? Årsak & behandling av hårtap etter stress

  Kan man få hårtap av stress? Årsak & behandling av hårtap etter stress

Se alle artikler