Hvordan får man tykkere hår? 10 enkle tips for fyldig og tykt hårSe alle artikler

Hvordan får man tykkere hår? 10 enkle tips for fyldig og tykt hår

Hvordan få tykt hår: Handler det kun om gode gener, eller finnes det teknikker du kan bruke til hvordan du kan få et tykkere hår på en naturlig måte? I denne artikkelen vil jeg gi deg mine beste råd om hvordan du kan få tykkere hår – både noen gode tips til styling, til enkle livsstilsendringer og hvilke produkter som vil hjelpe deg på veien mot et tykt og fyldig hår (som den beste shampoo for tykkere hår).

Lurer du på hvordan du kan få tykt hår? Selvom du kan ikke endre antallet eller størrelsen på hårstrået ditt, er det faktisk flere ting du kan gjøre for å fremme hårvekst og hindre at håret brekker. Fortsett å lese hvis du vil vite alle mine hemmeligheter om hvordan du kan få tykkere hår!

Innholdsfortegnelse

Hva kjennetegner et langt og fyldig hår?

Før jeg kommer inn på hva som gjør håret fyldigere må jeg snakke om hva det faktisk betyr å ha tykt hår. Tykt hår beskriver faktisk mengden hår du har og hårets tetthet, ikke diameter på hvert hårstrå. Hårstrå med en tykk diameter kalles grovt hår, og hårstrå med en liten diameter kalles fint hår. Det er med andre ord mulig å ha fint og tykt hår, og grovt og tynt hår.

Noen mennesker er heldige og har naturlig tykt hår på grunn av genene sine. I tillegg spiller helse også en stor rolle når det gjelder tykkelsen og lengden på håret ditt. Hvis du for eksempel opplever en vanlig type hårtap som androgen alopeci eller telogen effluvium kommer tykkelsen og lengden på håret ditt til å bli påvirket. Hvis du opplever at håret begynner å bli tynnere og du tror du lider av hårtap anbefaler jeg deg å kontakte legen din for å finne ut av årsaken. Legen din kan også gi deg noen tips til hvordan du kan få tykkere hår.

Flere faktorer kan spille inn på tykkelsen og lengden av håret ditt, blant annet hva du spiser og hvordan hårpleierutine du har. Dette er gode nyheter, da du med noen enkle steg kan bli mer bevisst på hvilken næring du får i deg, og hvordan du behandler håret generelt. For å få et lengre og fyldigere hår kan du forbedre hårpleierutinen din og prøve kosttilskudd spesielt tilpasset håret som for eksempel Hair Formula Gummies for Women. Du må bare prøve deg litt frem for å finne ut hva som virkelig kommer til å fungere for deg og ditt hår, men jeg mener disse rådene kan hjelpe deg langt på vei!

Jeg skal selvfølgelig gi deg alle rådene du trenger rundt hvordan du kan få tykkere hår, så det er bare å fortsette og lese!

Hvordan få tykkere hår: 7 gode stylingsteknikker

Her kommer mine beste tips til hvordan du kan få et fyldig hår. Første steg handler om hvordan du styler håret ditt. Disse rådene vil gi håret et fyldigere utseende, i tillegg til å holde håret flott og sunt, slik at håret kan vokse seg langt og fyldig etter hvert.

1. Hvordan få tykkere hår: Ikke vask det for ofte

Ikke vask det for ofte

Dette er et veldig viktig steg å følge om målet er å få tykt hår. For at håret og hårsekkene skal få de beste vekstforholdene er det viktig å ikke vaske håret for ofte eller for lite. Hvis du vasker håret for ofte kommer du faktisk til å tørke ut håret og hodebunnen din, noe som gjør at håret lettere brekker av. Hvis du derimot vasker håret for sjeldent kan hårsekkene dine bli tettet av sebum, døde hudceller og hårprodukter. Dette kan forhindre en sunn og normal hårvekst.

For å oppnå et langt, tykt hår anbefales det at du vasker håret med shampoo for tykkere hår, i tillegg til en god balsam, to til tre ganger i uken. Det er viktig at du bruker produkter som faktisk fremmer hårvekst, som Grow Perfect™ Duo. Hvis du sliter med at håret brekker og slitte tupper, anbefaler jeg Split Fix™ Duo i stedet.

2. Hvordan få tykkere hår: Temperatur på vannet

Temperatur på vannet

Når du vasker håret har temperaturen på vannet faktisk en del å si. Jeg vet at en varm dusj kan være veldig deilig, men for varmt vann kan faktisk tørke ut håret slik at det brekker lettere. Hvis du ønsker best mulig miljø for håret slik at du kan gro ut et sunt og fyldig hår burde du heller vaske håret i lunkent vann. Dette hjelper håret med å holde på sin naturlige fuktighet.

3. Hvordan få tykkere hår: Dropp varmestyling

Dropp varmestyling

Hvis du vil ha en flott frisyre bruker du kanskje varmeapparater som hårføner, rettetang eller krølltang. Det gjør kanskje håret fint der og da, men varmeapparater skader faktisk det ytterste laget på hårstråene slik at håret brekker enklere. Da ender du opp med slitte tupper ettersom håret blir dårligere på å holde på fuktighet. Hvis målet er å få et langt og fyldig hår burde du la varmeapparatene ligge så mye som mulig. Om du likevel skal bruke varmeapparater, bør du bruke en god varmebeskyttende spray, for å minske skaden.

Prøv i stedet å finne metoder å style håret på som ikke krever varme, som for eksempel fletter eller ruller dersom du ønsker fall eller bølger i håret. Jeg vil også anbefale å prøve metoden for å få heatless curls. Dersom du skal sette opp håret anbefaler jeg at du bruker Hair Rings i stedet for vanlige hårstrikker, som faktisk også kan skade håret en god del (og hindre at du når målene dine om et tykkere hår).

Hvis du likevel velger å style håret med varmeapparater er det viktig at du bruker et varmebeskyttende produkt, som Thermal Shield™ Heat Protectant. Den er fylt med antioksidanter og naturlige fuktighetsgivende ingredienser som bidrar til å dempe noen av de skadelige effektene av varme verktøy. Avslutt deretter looken din med Final Touch Hair Spray, som låser fast frisyren din uten flassete rester.

4. Hvordan få tykkere hår: Gre forsiktig

Gre forsiktig

Et annet steg til hvordan du kan få et tykkere hår er å gre håret forsiktig. Spesielt når håret er vått er det viktig å gre ut floker forsiktig, da håret er ekstra skjørt og du kan brekke og dra ut mye hår hvis du bruker mye kraft. Alltid begynn å gre håret fra tuppene og jobb deg oppover mot røttene.

Bruk en kam med brede tenner eller en Wet Hair Detangler Brush som er spesielt laget for å gre ut floker av vått hår kan du enklere oppnå et fyldigere hår over tid. Hvordan? Fordi børsten vil forhindre at vått hår brekker når du grer det, takket være de myke silikontuppene som sklir lett gjennom håret. Børsten har i tillegg et ergonomisk design som betyr at den er enkel og behagelig å bruke.

5. Hvordan få tykkere hår: Gre, gre, gre

Gre, gre, gre

En annen viktig ting å vite hvis du ønsker et tykt hår er å faktisk børste gjennom håret ofte. Dette hjelper nemlig med å spre de naturlige oljene fra hodebunn nedover hårstråene, slik at håret forblir hydrert og sunt.

Jeg elsker å bruke Bamboo Hair Brushes til å gre håret fordi de har myke tupper som hjelper med å stimulere blodtilførselen til hodebunn, noe som er viktig for en optimal hårvekst. De er i tillegg laget av bambus, et svært miljøvennlig alternativ til vanlige hårbørster i plast.

6. Hvordan få tykkere hår: Øk volumet

Øk volumet

Dette tipset vil gi deg umiddelbart mer volum i håret slik at det ser fyldigere ut her og nå. Styling har nemlig mye å si for utseende til håret ditt, men det er viktig at du gjør det riktig slik at du ikke skader det mer. Når håret fortsatt er fuktig sprayer du røttene med Grow Perfect™ Thickening Spray. Dette produktet gjør håret fyldigere ved å booste hårets hair volume ved røttene, og inneholder i tillegg økologisk mynteolje som er godt for hodebunn. Hvis du bruker produktet jevnlig kan mynteoljen hjelpe til å øke hårveksten slik at du kommer nærmere drømmen om et langt, tykt hår. La så håret lufttørke og påfør litt Volume Wizard™ Hair Powder i hodebunnen og masser det godt inn. Dette hårpudderet gir øyeblikkelig volum til håret som varer hele dagen!

7. Hvordan få tykkere hår: Klipp deg jevnlig

Klipp deg jevnlig

Det høres kanskje motstridende ut, men en jevnlig hårklipp kan faktisk hjelpe håret å vokse seg lenger. Hvis du ikke klipper håret regelmessig vil du mest sannsynlig ende opp med slitte tupper. Hvis du ikke gjør noe med det kan de slitte tuppene påvirke større deler av hårstrået, og håret vil enklere brekke. Hvis du ønsker langt og tykt hår er det derfor viktig å holde håret så sunt som mulig, noe du gjør ved å dra innom frisøren din rundt hver 2-3 måned.

Før og etter Hairlust

Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat

*Resultatene varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

3 livsstilsendringer som kan gi deg tykt hår

I tillegg til å endre hårpleierutinene dine er det også noen livsstilsendringer du kan gjøre for å få et sunnere, lengre og fyldigere hår. Prøv å gjøre en eller flere av disse endringene i livet, og se hvordan det påvirker tykkelsen på håret ditt etter hvert.

1. Spis smartere

Spis smartere

Ernæring er nøkkelen til et langt og fyldig hår. Men hvordan vet du hvilket kosthold som faktisk fører til tykt hår? For det første er det viktig at du får i deg de riktige mengdene med vitaminer og mineraler. For å være sikker på at du får i deg det du trenger er det enkleste å ta et kosttilskudd som er laget spesielt for en sunn og optimal hårvekst, som Hair Formula Gummies for Women. Disse deilige hårvitaminene er laget for å hjelpe deg med å få et sunnere hår fra innsiden og ut. Kosttilskuddet inneholder en kombinasjon av 5,000 mcg biotin i tillegg til andre hår-elskende næringsstoffer. De er også veganske, glutenfrie og inneholder ingen kunstige farge- og smaksstoffer, så du kan være helt sikker på at de er gode for deg!

Tips: Hairlust's kosttilskudd for kvinner er også tilgjengelig som tabletter. I tillegg har Hairlust en utgave for menn, nemlig Hair Formula Tablets for Men!

2. Hodebunnsmassasje

Hodebunnsmassasje

En jevnlig hodebunnsmassasje er en annen enkel livsstilsendring du kan begynne med for å få et tykkere hår. Hvorfor? En hodebunnsmassasje øker blodsirkulasjonen i hodebunn. Blodet ditt har med seg viktige næringsstoffer hårsekkene trenger for en sunn hårvekst, så det gir derfor mening at dersom du øker blodtilførselen i hodebunn vil du få et sunnere og fyldigere hår.

Den enkleste måten du kan gi deg selv en god hodebunnsmassasje på hjemme er med Scalp Delight™ Scalp Massage Brush. Du kan bruke børsten til å massere hodebunn samtidig som du renser håret, eller til og med bruke den når du sitter å ser favorittprogrammet ditt på kvelden. Det viktigste er at du gjør det til en rutine, og at du masserer hodebunn flere dager i uken. Hårsekkene dine kommer til å takke deg!

For å maksimere resultatet kan du i tillegg til børsten bruke Scalp Delight™ Detox Scrub som skånsomt skrubber hodebunn og fjerner rester og døde hudceller som tetter hårsekkene og forhindrer hårvekst.

3. Bytt putetrekk

Bytt putetrekk

Visste du at putetrekket ditt faktisk kan være en årsak til at håret ditt knekker? Det er helt sant! De fleste putetrekk er laget av bomull som har grove fibre. Hvis du gnir håret på puten gjennom natten kan det faktisk føre til skade og brekking av hårstråene dine, i tillegg til at det trekker ut fuktigheten av håret ditt!

Løsningen er å bytte ut putetrekket i bomull med et i bambus, som Silky Bamboo Pillowcase. Bambus har mye mykere fibre enn bomull slik at det ikke sliter like mye på håret gjennom natten, og er i tillegg mye mer miljøvennlig. Hvis du ofte legger deg med vått hår eller liker å bruke en hårmaske over natten har Hairlust et Bamboo Towel Pillowcase som i tillegg skåner puten din.

Hårtest

Produkter skreddersydd for ditt hår

Ta testen

Hvordan få tykt hår: Viktige produkter

Produkter du bruker i håret ditt har faktisk utrolig mye å si når det kommer til helse, lengde og fylde på håret, som for eksempel en shampoo for tykkere hår. Hvis du ønsker et langt, tykt og sunt hår er det bare å følge med her!

Grow Perfect™ Duo

Split Fix™ Duo

En shampoo for tykkere hår gjør at håret du allerede har virker mye fyldigere. Vanlig shampoo du får i butikken kan inneholde flere skadelige og uttørkende ingredienser, så det er svært viktig at du bruker en shampoo for tykkere hår dersom du faktisk vil utgjøre en forskjell i håret. Hvis du sliter med tynt hår eller hårtap trenger du en mild rens med fuktighet for å oppnå et sunt og tykt hår.

Grow Perfect™ Duo gjør akkurat dette! Med lette, naturlig fuktighetsgivende ingredienser som økologisk aloe vera pluss klinisk beviste hårvekstforsterkere som Anagain™ og rosmarinolje, er dette den perfekte shampoo- og balsamduoen for alle som vil vite hvordan man får tykkere hår.

Split Fix™ Hair Mask

Split Fix™ Hair Mask

Hvis håret ditt er svært tørt eller skadet trenger du en virkelig styrkende og fuktighetsgivende forsterker til håret. Det er her Split Fix™ Hair Mask kommer inn i bildet. Denne er laget med fuktighetsgivende ingredienser som fører til at behandlingen gjør håret mer motstandsdyktig og mindre sannsynlig brekker.

Protein Repair™ Hair Mask

Protein Repair™ Hair Mask

Noen typer skadet hår, spesielt kjemisk skadet hår, trenger proteinbehandlinger i tillegg til fuktighetsgivende behandlinger. Hairlust har utviklet Protein Repair™ Hair Mask spesielt for denne hårtypen. Takket være det høye proteininnholdet vil denne styrkende masken hjelpe til å gjenoppbygge strukturen i hårstråene. For best resultat burde masken brukes en til tre ganger i måneden sammen med Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm for ekstra fuktighet mellom proteinbehandlingene.

Jeg håper virkelig denne artikkelen lærte deg noe om hva du kan gjøre for å få et langt og fyldig hår! Hvis du følger riktige hårpleierutiner og teknikker, som å bruke en god shampoo for tykkere hår og enkle livsstilsendringer, vil du snart være på vei til ditt lange, fyldige drømmehår!

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Tynt hår hos kvinner: 8 gode tips som gir mer fylde i håret

  Tynt hår hos kvinner: 8 gode tips som gir mer fylde i håret

 • Beste volum shampoo og balsam for fint hår: Slik fungerer de!

  Beste volumshampoo og balsam for fint hår: Slik fungerer de!

 • Beste hårpudder: 7 fordeler med å bruke volumpulver for hår

  Beste hårpudder: 7 fordeler med å bruke volumpulver for hår

 • Clarifying shampoo: Slik bruker du en rensesjampo

  Clarifying shampoo: Slik bruker du en rensesjampo

 • Hårvoks vs. Hårleire: Hvilken er best for deg?

  Hårvoks vs. Hårleire: Hvilken er best for deg?

Se alle artikler