Hvordan får man tykkere hår? 10 enkle tips for fyldig og tykt hårSe alle artikler

Hvordan får man tykkere hår? 10 enkle tips for fyldig og tykt hår

Hvordan få tykt hår: Handler det kun om gode gener, eller finnes det teknikker du kan bruke til hvordan du kan få et tykkere hår på en naturlig måte? I denne artikkelen vil jeg gi deg mine beste råd om hvordan du kan få tykkere hår – både noen gode tips til styling, til enkle livsstilsendringer og hvilke produkter som vil hjelpe deg på veien mot et tykt og fyldig hår (som den beste shampoo for tykkere hår).

Lurer du på hvordan du kan få tykt hår? Selvom du kan ikke endre antallet eller størrelsen på hårstrået ditt, er det faktisk flere ting du kan gjøre for å fremme hårvekst og hindre at håret brekker. Fortsett å lese hvis du vil vite alle mine hemmeligheter om hvordan du kan få tykkere hår!

Innholdsfortegnelse

Hva kjennetegner et langt og fyldig hår?

Før vi kommer inn på hva som gjør håret fyldigere må vi snakke om hva det faktisk betyr å ha tykt hår. Tykt hår beskriver faktisk mengden hår du har og hårets tetthet, ikke diameter på hvert hårstrå. Hårstrå med en tykk diameter kalles grovt hår, og hårstrå med en liten diameter kalles fint hår. Det er med andre ord mulig å ha fint og tykt hår, og grovt og tynt hår.

Noen mennesker er heldige og har naturlig tykt hår på grunn av genene sine. I tillegg spiller helse også en stor rolle når det gjelder tykkelsen og lengden på håret ditt. Hvis du for eksempel opplever en vanlig type hårtap som androgen alopeci eller telogen effluvium kommer tykkelsen og lengden på håret ditt til å bli påvirket. Hvis du opplever at håret begynner å bli tynnere og du tror du lider av hårtap anbefaler vi deg å kontakte legen din for å finne ut av årsaken. Legen din kan også gi deg noen tips til hvordan du kan få tykkere hår.

Flere faktorer kan spille inn på tykkelsen og lengden av håret ditt, blant annet hva du spiser og hvordan hårpleierutine du har. Dette er gode nyheter, da du med noen enkle steg kan bli mer bevisst på hvilken næring du får i deg, og hvordan du behandler håret generelt. For å få et lengre og fyldigere hår kan du forbedre hårpleierutinen din og prøve kosttilskudd spesielt tilpasset håret som for eksempel Hair Growth Formula Gummies. Du må bare prøve deg litt frem for å finne ut hva som virkelig kommer til å fungere for deg og ditt hår, men jeg mener disse rådene kan hjelpe deg langt på vei!

Vi skal selvfølgelig gi deg alle rådene du trenger rundt hvordan du kan få tykkere hår, så det er bare å fortsette og lese!

Hvordan få tykkere hår: 7 gode stylingsteknikker

Her kommer mine beste tips til hvordan du kan få et fyldig hår. Første steg handler om hvordan du styler håret ditt. Disse rådene vil gi håret et fyldigere utseende, i tillegg til å holde håret flott og sunt, slik at håret kan vokse seg langt og fyldig etter hvert.

1. Hvordan få tykkere hår: Ikke vask det for ofte

Ikke vask det for ofte

Dette er et veldig viktig steg å følge om målet er å få tykt hår. For at håret og hårsekkene skal få de beste vekstforholdene er det viktig å ikke vaske håret for ofte eller for lite. Hvis du vasker håret for ofte kommer du faktisk til å tørke ut håret og hodebunnen din, noe som gjør at håret lettere brekker av. Hvis du derimot vasker håret for sjeldent kan hårsekkene dine bli tettet av sebum, døde hudceller og hårprodukter. Dette kan forhindre en sunn og normal hårvekst.

For å oppnå et langt, tykt hår anbefales det at du vasker håret med shampoo for tykkere hår, i tillegg til en god balsam, to til tre ganger i uken. Det er viktig at du bruker produkter som faktisk fremmer et sunt hår, og jeg anbefaler Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner, som er utviklet spesifikt for å styrke sunn hårvekst.

HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo
Selger fort ⚡️

Hair Growth & Repair Shampoo

Sulfatfri shampoo med proteiner som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

229 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth & Repair Conditioner HairLust - Hair Growth & Repair Conditioner

Hair Growth & Repair Conditioner

Silikonfri balsam med proteiner som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

229 kr

Les mer

2. Hvordan få tykkere hår: Temperatur på vannet

Temperatur på vannet

Når du vasker håret har temperaturen på vannet faktisk en del å si. Vi vet at en varm dusj kan være veldig deilig, men for varmt vann kan faktisk tørke ut håret slik at det brekker lettere. Hvis du ønsker best mulig miljø for håret slik at du kan gro ut et sunt og fyldig hår burde du heller vaske håret i lunkent vann. Dette hjelper håret med å holde på sin naturlige fuktighet.

3. Hvordan få tykkere hår: Dropp varmestyling

Dropp varmestyling

Hvis du vil ha en flott frisyre bruker du kanskje varmeapparater som hårføner, rettetang eller krølltang. Det gjør kanskje håret fint der og da, men varmeapparater skader faktisk det ytterste laget på hårstråene slik at håret brekker enklere og du ender opp med slitte tupper ettersom håret blir dårligere på å holde på fuktighet. Hvis målet er å få et langt og fyldig hår burde du la varmeapparatene ligge så mye som mulig.

Prøv i stedet å finne metoder å style håret på som ikke krever varme, som for eksempel fletter eller ruller dersom du ønsker fall eller bølger i håret. Dersom du skal sette opp håret anbefaler jeg at du bruker Hair Rings i stedet for vanlige hårstrikker, som faktisk også kan skade håret en god del (og hindre at du når målene dine om et tykkere hår).

HairLust - Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn HairLust - Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn

Hair Rings 6-Pack, Blå/Grønn

Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

39 kr

Les mer
HairLust - Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla HairLust - Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla

Hair Rings 6-Pack, Rosa/Lilla

Skånsomme hårstrikk som holder frisyren på plass uten å skade håret.

39 kr

Les mer

Hvis du likevel velger å style håret med varmeapparater er det viktig at du bruker et varmebeskyttende produkt, som for eksempel Hair Strengthening and Protection Oil. Denne pleiende håroljen er fylt med antioksidanter og naturlige fuktighetsgivende ingredienser, som hjelper mot noe av den skadelige effekten til varmeverktøy. Her kan du kan lese mer om hvordan du kan finne den riktige håroljen for deg. Fullfør frisyren med Hair Defence & Hydration Mist som tilfører naturlig fuktighet samtidig som den setter frisyren.

HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil HairLust - Hair Strengthening & Protection Oil

Hair Strengthening & Protection Oil

Multifunksjonell hårolje som jevner ut krusete hår for en skinnende og myk finish.

189 kr

Les mer

4. Hvordan få tykkere hår: Gre forsiktig

Gre forsiktig

Et annet steg til hvordan du kan få et tykkere hår er å gre håret forsiktig. Spesielt når håret er vått er det viktig å gre ut floker forsiktig, da håret er ekstra skjørt og du kan brekke og dra ut mye hår hvis du bruker mye kraft. Alltid begynn å gre håret fra tuppene og jobb deg oppover mot røttene.

En kam med brede tenner kan fungere, men hvis du bruker Detangle Wet Brush som er spesielt laget for å gre ut floker av vått hår kan du enklere oppnå et fyldigere hår over tid. Hvordan? Fordi børsten vil forhindre at vått hår brekker når du grer det, takket være de myke silikontuppene som sklir lett gjennom håret. Børsten har i tillegg et ergonomisk design som betyr at den er enkel og behagelig å bruke.

HairLust - Detangle Wet Brush, Rosa HairLust - Detangle Wet Brush, Rosa

Detangle Wet Brush, Rosa

Hårbørste, spesielt utviklet for bruk i flokete, vått hår, som reduserer risikoen for knekt hår.

89 kr

Les mer
HairLust - Detangle Wet Brush, Fersken HairLust - Detangle Wet Brush, Fersken

Detangle Wet Brush, Fersken

Hårbørste, spesielt utviklet for bruk i flokete, vått hår, som reduserer risikoen for knekt hår.

89 kr

Les mer

5. Hvordan få tykkere hår: Gre, gre, gre

Gre, gre, gre

En annen viktig ting å vite hvis du ønsker et tykt hår er å faktisk børste gjennom håret ofte. Dette hjelper nemlig med å spre de naturlige oljene fra hodebunn nedover hårstråene, slik at håret forblir hydrert og sunt.

Jeg elsker å bruke Bamboo Hair Brushes til å gre håret fordi de har myke tupper som hjelper med å stimulere blodtilførselen til hodebunn, noe som er viktig for en optimal hårvekst. De er i tillegg laget av bambus, et svært miljøvennlig alternativ til vanlige hårbørster i plast.

6. Hvordan få tykkere hår: Øk volumet

Øk volumet

Dette tipset vil gi deg umiddelbart mer volum i håret slik at det ser fyldigere ut her og nå. Styling har nemlig mye å si for utseende til håret ditt, men det er viktig at du gjør det riktig slik at du ikke skader det mer. Når håret fortsatt er fuktig sprayer du røttene med Scalp Follicle Treatment & Volumizer. Dette produktet gjør håret fyldigere ved å booste hårets hair volume ved røttene, og inneholder i tillegg økologisk mynteolje som er godt for hodebunn. Hvis du bruker produktet jevnlig kan mynteoljen hjelpe til å øke hårveksten slik at du kommer nærmere drømmen om et langt, tykt hår. La så håret lufttørke, eller spray det med Hair Finishing Spray før du føner det med en rundbørste for ekstra volum.

HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer HairLust - Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Scalp Follicle Treatment & Volumizer

Beroligende kur mot kløende, tørr hodebunn, beriket med RootBioTec™ for hårtap.

299 kr

Les mer
HairLust - Hair Finishing Spray HairLust - Hair Finishing Spray
Spar 20%

Hair Finishing Spray

Non-aerosol hårspray som gir håret middels hold, struktur og glans.

229 kr

183,20 kr

Les mer

I tillegg til Hair Finishing Spray, har Hairlust lansert et nytt produkt, Hair Growth Serum, som også øker volumet, styrker hårtykkelsen, reduserer hårtap og generelt forbedrer hodebunnen. Dette serumet inneholder også kaffefrøolje, som naturlig bidrar til å styrke veksten, slik at du får et langt, tykt hår.

HairLust - Hair Growth Serum HairLust - Hair Growth Serum
Nyhet 🎉

Hair Growth Serum

Konsentrert hårvekstserum, utviklet med Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ og AnaGain™.

619 kr

Les mer

Se hvor enkelt det er å bruke Scalp Follicle Treatment & Volumizer i videoen nedenfor:

7. Hvordan få tykkere hår: Klipp deg jevnlig

Klipp deg jevnlig

Det høres kanskje motstridende ut, men en jevnlig hårklipp kan faktisk hjelpe håret å vokse seg lenger. Hvis du ikke klipper håret regelmessig vil du mest sannsynlig ende opp med slitte tupper. Hvis du ikke gjør noe med det kan de slitte tuppene påvirke større deler av hårstrået, og håret vil enklere brekke. Hvis du ønsker langt og tykt hår er det derfor viktig å holde håret så sunt som mulig, noe du gjør ved å dra innom frisøren din rundt hver 2-3 måned.

Før og etter HairLust

Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløpig resultat

*Resultatene varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

3 livsstilsendringer som kan gi deg tykt hår

I tillegg til å endre hårpleierutinene dine er det også noen livsstilsendringer du kan gjøre for å få et sunnere, lengre og fyldigere hår. Prøv å gjøre en eller flere av disse endringene i livet, og se hvordan det påvirker tykkelsen på håret ditt etter hvert.

1. Spis smartere

Spis smartere

Ernæring er nøkkelen til et langt og fyldig hår. Men hvordan vet du hvilket kosthold som faktisk fører til tykt hår? For det første er det viktig at du får i deg de riktige mengdene med vitaminer og mineraler. For å være sikker på at du får i deg det du trenger er det enkleste å ta et kosttilskudd som er laget spesielt for en sunn og optimal hårvekst, som Hair Growth Formula Gummies. Disse deilige hårvitaminene er laget for å hjelpe deg med å få et sunnere hår fra innsiden og ut. Kosttilskuddet inneholder en kombinasjon av 5,000 mcg biotin i tillegg til andre hår-elskende næringsstoffer. De er også veganske, glutenfrie og inneholder ingen kunstige farge- og smaksstoffer, så du kan være helt sikker på at de er gode for deg!

Tips: Hairlust's kosttilskudd for kvinner er også tilgjengelig som tabletter. I tillegg har Hairlust en utgave for menn, nemlig Hair Growth Formula Tablets Men!

HairLust - Hair Growth Formula Gummies HairLust - Hair Growth Formula Gummies
Spar opptil 50%

Hair Growth Formula Gummies

Sukkerfrie tyggevitaminer med høyt innhold av biotin, som bidrar til å vedlikeholde normalt hår.

349 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth Formula Tablets HairLust - Hair Growth Formula Tablets
Spar opptil 50%

Hair Growth Formula Tablets

Hårtabletter for kvinner, basert på silika fra bambus, aminosyrer, vitaminer og mineraler.

349 kr

Les mer

2. Hodebunnsmassasje

Hodebunnsmassasje

En jevnlig hodebunnsmassasje er en annen enkel livsstilsendring du kan begynne med for å få et tykkere hår. Hvorfor? En hodebunnsmassasje øker blodsirkulasjonen i hodebunn. Blodet ditt har med seg viktige næringsstoffer hårsekkene trenger for en sunn hårvekst, så det gir derfor mening at dersom du øker blodtilførselen i hodebunn vil du få et sunnere og fyldigere hår.

Den enkleste måten du kan gi deg selv en god hodebunnsmassasje på hjemme er med Scalp Massage Brush. Du kan bruke børsten til å massere hodebunn samtidig som du renser håret, eller til og med bruke den når du sitter å ser favorittprogrammet ditt på kvelden. Det viktigste er at du gjør det til en rutine, og at du masserer hodebunn flere dager i uken. Hårsekkene dine kommer til å takke deg!

For å maksimere resultatet kan du i tillegg til børsten bruke Hair & Scalp Detox Scrub som skånsomt skrubber hodebunn og fjerner rester og døde hudceller som tetter hårsekkene og forhindrer hårvekst.

HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub HairLust - Hair & Scalp Detox Scrub
Selger fort ⚡️

Hair & Scalp Detox Scrub

Forfriskende hodebunnskrubb for tørr, kløende eller fet hodebunn.

249 kr

Les mer
HairLust - Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Massage Brush
Selger fort ⚡️

Scalp Massage Brush

Hodebunnsbørste med myke silikontupper for skånsom eksfoliering og stimulering.

139 kr

Les mer

3. Bytt putetrekk

Bytt putetrekk

Visste du at putetrekket ditt faktisk kan være en årsak til at håret ditt knekker? Det er helt sant! De fleste putetrekk er laget av bomull som har grove fibre. Hvis du gnir håret på puten gjennom natten kan det faktisk føre til skade og brekking av hårstråene dine, i tillegg til at det trekker ut fuktigheten av håret ditt!

Løsningen er å bytte ut putetrekket i bomull med et i bambus, som Pure Bamboo Pillowcase. Bambus har mye mykere fibre enn bomull slik at det ikke sliter like mye på håret gjennom natten, og er i tillegg mye mer miljøvennlig. Hvis du ofte legger deg med vått hår eller liker å bruke en hårmaske over natten har Hairlust et Bamboo Towel Pillowcase som i tillegg skåner puten din.

HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Hvit HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Hvit
Spar opptil 10%

Pure Bamboo Pillowcase, Hvit

Putetrekk av bambus, med en silkemyk, glatt overflate som beskytter hår og hud.

249 kr

Les mer
HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Blå HairLust - Pure Bamboo Pillowcase, Blå
Spar opptil 30%

Pure Bamboo Pillowcase, Blå

Putetrekk av bambus, med en silkemyk, glatt overflate som beskytter hår og hud.

249 kr

199,20 kr

Les mer

Hvordan få tykt hår: Viktige produkter

Produkter du bruker i håret ditt har faktisk utrolig mye å si når det kommer til helse, lengde og fylde på håret, som for eksempel en shampoo for tykkere hår. Hvis du ønsker et langt, tykt og sunt hår er det bare å følge med her!

Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner

Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner

En shampoo for tykkere hår gjør at håret du allerede har virker mye fyldigere. Vanlig shampoo du får i butikken kan inneholde flere skadelige og uttørkende ingredienser, så det er svært viktig at du bruker en shampoo for tykkere hår dersom du faktisk vil utgjøre en forskjell i håret. Hvis du sliter med tørt, skadet eller tynt hår trenger du en mild rens med fuktighet for å oppnå et sunt og tykt hår.

Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo & Conditioner gjør akkurat dette! Med naturlige fuktighetsgivende ingredienser som organisk aloe vera og styrkende hydrolyserte veganske proteiner er dette den perfekte shampooen og balsamen for alle som ønsker et fyldigere hår.

HairLust - Hair Growth & Repair Set HairLust - Hair Growth & Repair Set
Selger fort ⚡️
Spar 15%

Hair Growth & Repair Set

Gjenoppbyggende shampoo og balsam som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

458 kr

389 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo HairLust - Hair Growth & Repair Shampoo
Selger fort ⚡️

Hair Growth & Repair Shampoo

Sulfatfri shampoo med proteiner som skaper optimale forhold for sunn hårvekst.

229 kr

Les mer

Hair Growth & Protection Mask

Hair Growth & Protection Mask

Hvis håret ditt er svært tørt eller skadet trenger du en virkelig styrkende og fuktighetsgivende forsterker til håret. Det er her Hair Growth & Protection Mask kommer inn i bildet. Denne er laget med styrkende veganske mikro-proteiner i tillegg til fuktighetsgivende ingredienser som fører til at behandlingen gjør håret mer motstandsdyktig og mindre sannsynlig brekker.

HairLust - Hair Growth & Protection Mask HairLust - Hair Growth & Protection Mask

Hair Growth & Protection Mask

Hårkur for tørt og skadet hår som reparerer og forhindrer splittede tupper.

249 kr

Les mer
HairLust - Hair Growth & Protection Mask Set HairLust - Hair Growth & Protection Mask Set
Spar 11%

Hair Growth & Protection Mask Set

Hårkur for tørt og skadet hår som reparerer splittede tupper inkl. Detangle Wet Brush.

338 kr

299 kr

Les mer

Protein Reconstructor Hair Mask

Protein Reconstructor Hair Mask

Noen typer skadet hår, spesielt kjemisk skadet hår, trenger proteinbehandlinger i tillegg til fuktighetsgivende behandlinger. Hairlust har utviklet Protein Reconstructor Hair Mask spesielt for denne hårtypen. Takket være det høye proteininnholdet vil denne styrkende masken hjelpe til å gjenoppbygge strukturen i hårstråene. For best resultat burde masken brukes en til tre ganger i måneden sammen med Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm for ekstra fuktighet mellom proteinbehandlingene.

HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Proteinkur for håret, som gjenoppbygger viktige proteiner og forbedrer elastisiteten.

299 kr

Les mer
HairLust - Protein Reconstructor Mask HairLust - Protein Reconstructor Mask

Protein Reconstructor Mask

Proteinkur for håret, som gjenoppbygger viktige proteiner og forbedrer elastisiteten.

299 kr

Les mer

Jeg håper virkelig denne artikkelen lærte deg noe om hva du kan gjøre for å få et langt og fyldig hår! Hvis du følger riktige hårpleierutiner og teknikker, som å bruke en god shampoo for tykkere hår og enkle livsstilsendringer, vil du snart være på vei til ditt lange, fyldige drømmehår!

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Hvordan virker et serum for hårvekst? Fordeler & hvordan bruke det

  Hvordan virker et hårserum? Fordeler & hvordan du bruker det

 • Heatless curls: Hvordan få krøller uten varme steg-for-steg

  Heatless curls: Hvordan få krøller uten varme steg-for-steg

 • Statisk elektrisk hår: Her er 9 metoder for å unngå elektrisk hår

  Statisk elektrisk hår: Her er 9 metoder for å unngå elektrisk hår

 • Renseshampoo: Slik velger du den beste hodebunnskrubben

  Renseshampoo: Slik velger du den beste hodebunnskrubben

 • Sjampo uten silikon: Her er alt du trenger å vite om silikonfri sjampo og balsam

  Sjampo uten silikon: Her er alt du trenger å vite om silikonfri sjampo og balsam

Se alle artikler