20 fine halvlange frisyrer fra korte bob-frisyrer til lob-frisyrerSe alle artikler

20 fine halvlange frisyrer: Fra korte bob-frisyrer til lob-frisyrer

Halvlange frisyrer, både bob og lob frisyrer, er den perfekte klipp mellom langt og kort hår. De komplimenterer alle ansiktsformer, er enkle å håndtere og gir en rekke styling alternativer.

I denne artikkelen, full av inspirasjon, skal vi inn i verden av bob-frisyrer, enten det er bob-frisyre med krøller, lang bob eller en gradert bob-frisyre. Vi skal innom 20 fantastiske frisyrer, så finn frem nummeret til frisøren, for du kan lett finne din nye favoritt her! Jeg deler også mine favoritt stylingprodukter som vil ta den halvlange frisyren til et nytt nivå.

Innholdsfortegnelse

7 vakre bob-frisyrer

Bob er en klassisk, stilig frisyre som alltid vil være i vinden. En bob er et tidløst, sofistikert valg som har stått i tidens test, men det finnes også flere nye variasjoner av den klassiske klippen. Jeg har satt sammen syv forskjellige bob-frisyrer, fra en uanstrengt kort fransk bob, til graderte bob-frisyrer som garantert vil være et øyefang.

1. Gradert bob-frisyre med lugg

Første bob i listen er virkelig en show stopper som blander en gradert bob med gardinlugg. Luggen rammer elegant inn ansiktet, og komplimenterer godt strukturen til den voluminøse, skulderlange boben.

2. Klassisk, hakelang bob

I en verden av halvlange frisyrer er den klassiske, halvlange boben et elegant, tidløst ikon. Det som gjør boben så klassisk er hvor enkel, og skarp den er. Den rette klippen gir en ren silhuett som rammer inn ansiktet perfekt. Her har du en halvlang bob som aldri går ut av stil.

3. Kort fransk bob

Fransk bob er et vågalt valg som gir et røft utseende, hvor frisyren er klippet rett under ørene. Dette er en klipp som passer perfekt til de som ønsker å skille seg ut. Det som gjør at den korte boben skiller seg ekstra ut, er den rufsete luggen som gjør deg ordentlig pariser-chic. Fransk bob er en fin frisyre for de med lett fall i håret, og er i tillegg utrolig lett å opprettholde.

4. Edgy, rett bob

Dette er en av de nyere, mer moderne, halvlange bob-variantene. Den umiddelbare karakteristikken til denne bob-frisyren er den sylskarpe presisjonen. Denne frisyren passer utmerket til de med en rett hårtype, da det virkelig fremhever de rette kantene i frisyren. Det kan være verdt å tenke på vedlikeholdet til denne halvlange boben, da den kan kreve noen ekstra turer til frisøren for å holde den perfekte formen. Du burde også bli bestevenn med rettetangen din (sammen med en god varmebeskytter!).

5. Rufsete kort bob-frisyre

Denne korte bob-frisyren med lugg er leken og uanstrengt. Det er en gradert bob-frisyre som passer perfekt til de med en mer bølgete til lett krøllete hårtype som virkelig får frem det naturlige fallet i håret. Med hjelp av litt hårvoks er det enkelt å få et perfekt «bed head» resultat du vil elske.

6. Rund, skulderlang bob

Denne runde bob-frisyren oser av glamour med et mykt utseende. Den lette graderingen i bob-frisyren bidrar til det myke uttrykket. Lengden legger seg elegant over skuldrene, og ser utrolig ut i enhver anledning. For den perfekte styling krøller du endene innover for å ramme inn ansiktet.

7. Glamorøs bob i sideskill

En bob i sideskill gir et forhøyet nivå av eleganse sammen med voluminøse bølger. Den dynamiske silhuetten fremhever bobens naturlige eleganse. Dette er en frisyre perfekt for spesielle anledninger hvor du virkelig vil vise deg fra din beste side.

5 lob frisyrer

I denne seksjonen av artikkelen skal vi snakke om lange bober, også kalt en «lob». Dette er en lengre bob-frisyre som går til rett over kragebenet, noe som gir frisyren en perfekt balanse for de som ønsker en bob, men ikke ønsker en kort frisyre. Lob frisyren gir godt spillerom når det kommer til styling og vedlikehold, og har samtidig et elegant, polert utseende.

1. Klassisk lob frisyre

Denne ikoniske lange bob-frisyren passer fint for både rett og bølgete hårtyper, og gir mye rom for styling. Allsidigheten til klippen gjør at den enkelt kan gjøres både uformell og festlig, samt elegant og myk. Det som hever denne klassiske bob-frisyren enda mer er at den passer til de fleste hårtyper og tykkelser.

2. Spretten 90-talls bob

Denne ikoniske boben tar deg rett tilbake til 90-tallets største ikoner. Klippen er karakterisert av spretne, graderte lag og en gardinlugg som gir et chict utseende. De flotte, lekne lagene er virkelig i fokus i denne retroinspirerte boben, og rammer perfekt inn ansiktet.

3. Rufsete lob frisyre

Få nytt liv din lange bob ved å transformere den til dette rufsete uttrykket. Dette er en halvlang frisyre som blander inn elementer av mullet og en såkalt «shag» frisyre. Selv med rebelske elementer har denne klippen fortsatt en moderne klasse over seg.

4. Butterfly lob

Denne kortere versjonen av den populære lange «butterfly cut» gir lette lag og ekstra volum og luft i frisyren. En butterfly lob frisyre krever litt mer innsats når det kommer til styling, men resultatet er absolutt verdt det.

5. Lob frisyre for fint hår med lugg

For de med finere eller tynnere hårtyper er denne lange bob-frisyren et glatt og elegant alternativ som fint komplimenterer tynnere hår. Det fine med denne boben er den lekene, lille luggen som gir en ekstra tvist til frisyren, uten å fjerne mye hår fra lengdene.

4 moderne halvlange frisyrer

I denne seksjonen går jeg gjennom en rekke halvlange frisyrer som går rett nedenfor skuldrene, fra sofistikerte til mer lekne stiler.

1. Halvlang frisyre med rett klipp

Dette er en enkel, men moderne stil som krever en rett klipp for et polert utseende. Denne stilen gir et enkelt utgangspunkt å jobbe fra, og er lett å style. Her kan du leke deg med alt fra en helt rett stil til myke, elegante bølger.

2. Halvlang frisyre med lag

Dette halvlange mesterverket er en feiring av gradering og ansikts innramming. Hjertet av denne flotte frisyren ligger i lagene for ekstra dimensjoner og bevegelse. Denne klippen tilpasser seg din naturlige tekstur, enten du har rett eller krøllete hår.

3. Halvlang frisyre for bølgete hår

Denne halvlange klippen legger seg elegant nedenfor skuldrene, og viser frem den uanstrengte sjarmen til bølgene. En tyngre gradering av lag gir denne klippen en rundere, fyldigere form som virkelig får frem din naturlige tekstur. Dette lar bølger legge seg flott, og gir et dynamisk, voluminøst utseende.

4. Gradert, halvlang frisyre

Denne klippen har masse lag for å få frem bevegelse, tekstur og gi en ubekymret eleganse. Graderingen passer perfekt for de med tykkere eller litt bølgete hår, da det øker hårets naturlige bevegelse. Enten du vil fremheve lagene med krøller for et mer røft utseende gir denne klippen et perfekt utgangspunkt for dine styling eventyr.

4 bob-frisyrer med krøller

Velkommen til krøllenes fantastiske verden, hvor krøllenes naturlige tekstur står i rampelyset. Disse bob-frisyrene med krøller er en feiring av alle krølletyper.

1. Lang, krøllete bob

Dette er en sjarmerende, lang bob som fremhever krøllene dine gjennom lag og en ansiktsrammende lugg for et ekstra søtt utseende. Lagene fremhever krøllenes naturlige spretne natur, og skaper et dynamisk, rundt uttrykk.

2. Kort bob-frisyre med krøller

Ønsker du en leken eleganse er denne bob-frisyren med krøller for deg. Takket være de korte lagene får du frem et rundere form med et svært søtt, sjarmerende uttrykk. Dette er en frisyre som passer til alle krølletyper, fra løsere bølger til de tetteste coiler.

3. Alternativ coily bob

Ønsker du et moderne uttrykk i coily hår kan du teste ut denne unike frisyren som utfordrer den typiske runde formen man ofte ser. Dette er en bob med en rettere silhuett som gir et friskt alternativ til å vise frem krøllene. Sideskillen, sammen med luggen, gir et tøft utseende og en asymmetri som forhøyer den generelle estetikken til frisyren.

4. Flettet bob for krøller

Fletter har lenge vært en populær og praktisk måte å style svært krøllete, coily hårtyper. Det spesielt fine med fletter er det enkle vedlikeholdet. Fletter kan holde seg fine i 6-8 uker, så det er et praktisk valg for de som ønsker en enkel, men likevel svært flott frisyre. Enten du velger mindre, tettere fletter eller en større type er dette bob-frisyre som lar deg uttrykke din individuelle stil.

8 stylingprodukter for halvlange frisyrer

stylingprodukter for halvlange frisyrer

Enten du går for en rett bob, en gradert bob-frisyre eller omfavner krøllene dine, er denne styling guiden en måte du virkelig kan heve frisyren til nye høyder. De riktige produktene fremhever frisyren og gir deg uttrykket du ønsker, slik at håret er på sitt beste hver eneste dag. Dette er mine absolutt favoritter, og hvordan du bruker dem for det beste resultatet:

 • Varmebeskytter: Stylingverktøy er ofte en stor hjelp for de med bob-frisyre, og det er derfor svært viktig med en god varmebeskyttende spray for å unngå skade på håret.
 • Tørrsjampo: Tørrsjampo er perfekt om du ønsker å friske opp håret mellom vaskedager. Min favoritt er Refresh Powder™ Dry Shampoo, laget med 99% naturlige ingredienser og uten aerosol.
 • Hårolje: Noen dråper naturlig hårolje vil hjelpe til å kontrollere krus, og gjøre bob-frisyren vakker og glansfull.
 • Definerende krem eller gel: Avhengig av hvilket resultat du ønsker kan en krøllekrem eller gel gi ekstra hold og definisjon i en bob-frisyre med krøller eller andre krøllete frisyrer. Les mer om de beste produktene for krøllete hår her.
 • Bredtannet kam eller flokebørste: For å forhindre brukne hårstrå og minimere skade anbefaler jeg å bruke en bredtannet kam eller en flokebørste som skånsomt grer ut floker, spesielt når håret er vått.
 • Volumprodukter: Hvis du sliter med fint eller tynt hår kan volumprodukter, som hårpulver eller løftende sprayer som brukes i hodebunnen, gi masse fylde til håret.
 • Hårspray med middels hold: Velg en hårspray uten aerosol med middels hold for å sette frisyren, og style håret uten at det blir hardt og sprøtt.
 • Hårvoks: Hvis du foretrekker et uanstrengt utseende er en matt hårvoks din nye bestevenn!

Husk at nøkkelen til suksess når du skal style håret er å bruke produkter som komplimenterer din hårstruktur og ønskede resultat. Bland gjerne flere produkter basert på dine behov og preferanser.

Hårtest

Produkter skreddersydd for ditt hår

Ta testen

Enten du har funnet inspirasjon i den klassiske, halvlange boben, en gradert bob-frisyre, eller lob frisyre finnes det endeløse alternativer, enten du ønsker et mer lekent eller elegant resultat. Husk at frisyren skal vise din unike personlighet og stil, så prøv deg frem og finn ut hva du liker best selv.

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Wet hair look: Slik skaper du den populære wetlook frisyren

  Wet hair look: Slik skaper du den populære wetlook frisyren

 • 15 Frisyrer for kort hår for kvinner + Enkle stylingtips

  15 Frisyrer for kort hår for kvinner + Enkle stylingtips

 • 10 Frisyrer for langt hår: Fra etasje klippet langt hår til hårklipp med lugg

  10 Frisyrer for langt hår: Fra etasje klippet langt hår til hårklipp med lugg

 • Naturlig tørrsjampo-pulver: Hva er fordelene med pulver over aerosol?

  Naturlig tørrsjampo-pulver: Hva er fordelene med pulver over aerosol?

 • Hårgelé for krøller: Hvordan få sprettende og definerte krøller

  Hårgele for krøller: Hvordan få sprettende og definerte krøller

Se alle artikler