Hvordan virker et serum for hårvekst? Fordeler & hvordan bruke detSe alle artikler

Hvordan virker et hårserum? Fordeler & hvordan du bruker det

Hvis du opplever at håret blir tynnere eller du merker hårløse flekker i hodebunn kan et serum for hårvekst få håret til å se fyldigere ut igjen. Vi vet det finnes mange produkter der ute, og det kan være vanskelig å vite akkurat hva du burde se etter i det beste hårserumet. Heldigvis er jeg her for å hjelpe deg. I denne artikkelen finner du alt du trenger å vite om hårserum for tykkere hår.

Det kan være overveldende å lete etter et nytt hårprodukt som faktisk gjør alt det lover. Du kan ende opp med et produkt helt uten effekt, eller som irriterer hodebunnen din. Eller enda verre, hva om du ender opp med å faktisk miste mer hår av et serum som skulle hjelpe med hårvekst? Jeg er her for å svare på spørsmålene du måtte ha, for eksempel hva er egentlig et serum for hårtap? Fungerer de, og i så fall hvordan? Trenger jeg egentlig et hårserum? Hvilket serum vil være det beste for meg?

Jeg har et svar på alle disse spørsmålene, et par anbefalinger til hvilke produkter som kanskje kan hjelpe deg, og noen råd til hvordan du kan opprettholde et sunt hår.

Innholdsfortegnelse

Hva er serum for hårvekst?

Hvis du ser på hårprodukter i butikken vil du finne mange variasjoner av hårserum, alle for forskjellige behov. De kan fungere mot krus i håret, tørt hår eller forskjellige problemer i hodebunn, som kløe. Det de fleste hårserum har til felles er at de er lette, flytende hårprodukter som enten påføres i hodebunn eller i lengden av håret. I denne artikkelen skal fokuserer jeg hovedsakelig på hårserum for tykkere hår og hårvekst. Nedenfor har jeg også listet opp noen anbefalinger.

Serum for hårvekst hjelper til med å stimulere hårvekst ved hårrøttene. Produktene inneholder potente ingredienser som hjelper til å stimulere hårvekst og forlenge vekstfasen til hvert enkelt hårstrå, som betyr at du mister mindre hår. De beste serumene for hårvekst inneholder klinisk beviste ingredienser for hårvekst. Før du kjøper et nytt og dyrt serum for hårvekst, les deg litt opp på hva som faktisk virker.

Det finnes gode serum mot hårtap du bruker i hodebunn, og noen av de er spesielt rettet mot problemer menn opplever når det kommer til hårtap. For eksempel har vi et Wonder Beard™ Growth Serum spesielt tilpasset menn som opplever at skjegget ikke vokser jevnt, og ønsker et tettere og fyldigere skjegg. En god skjeggolje vil også kunne hjelpe å holde skjegget sunt.

Virker egentlig hårserum for tykkere hår?

Resultatet du oppnår av et serum for hårtap er avhengig av genetikk, hormoner eller helse, men mange har opplevd kjempegode resultater med serum for hårvekst. For å finne ut om et serum er den beste løsningen for deg anbefaler jeg at du får satt riktig diagnose for hårtapet ditt. Et serum for hårtap som inneholder gode, virkningsfulle ingredienser kan bidra til en bedre hårvekst, men det er alltid viktig at du har realistiske forventninger, og nok tålmodighet.

Når du skal finne det beste serumet for hårvekst bør du se etter ingredienser som er klinisk beviste i produktet. Hvis ikke kan du ende opp med et falskt produkt som ikke kan holde alt det lover ettersom det ikke bruker forskningsbaserte ingredienser. Det beste hårserumet for tykkere hår inneholder ingredienser som har gjennomgått klinisk forskning og vist seg å ha en effekt på hårvekst.

Hvis du begynner å bruke et nytt produkt må man være konsekvent i bruken av det, for å kunne se resultater. Et hårserum for tykkere hår vil kun være effektivt om du bruker det som anvist på produktet. De beste hårserumene for hårvekst krever tålmodighet, og du kan ikke forvente resultater over natten. Om du slutter med produktet for tidlig vil du med andre ord ikke oppleve noe som kunne vært et godt resultat.

Serum for hårvekst: Viktige ingredienser

De beste serumene for hårvekst fungerer ved å stimulere hodebunnen og forlenge vekstfasen til hvert hårstrå, som betyr at du vil oppleve å miste mindre hår. Med produkter som inneholder klinisk beviste ingredienser, som Redensyl®, RootBioTec™, CAPIXYL™, og AnaGain™ kan du forvente et bedre resultat.

Slik virker ingrediensene sammen for det beste resultatet i serum for hårvekst:

 • AnaGain™ – Hjelper til å stimulere papillære dermis (cellene nederst på hårsekkene dine).
 • CAPIXYL™ – Et peptid kombinert med rødkløverekstrakt for å forhindre hårtap, stimulere hårvekst og hindre betennelse i huden.
 • Redensyl® – Bidrar til en raskere endring av cellene i hårsekken for å forbedre hårvekst og redusere hårtap.
 • RootBioTec™ – Bidrar til et fyldigere hår ved å forsterke den dermale strukturen i hodebunn.

I tillegg til disse fire potente ingrediensene inneholder Hairlust sitt serum for hårvekst også andre ingredienser som hjelper til å stimulere hårvekst, som koffein. Sammen med disse aktive ingrediensene som spesielt fokuserer på hårvekst inneholder denne innovative formelen også biotin, kreatin, glukose og glyserin som tilfører fuktighet til håret og hodebunn, og gjør håret sterkere.

Hva er fordelene ved å bruke et hårserum?

fordelene ved hårserum

Et hårserum for tykkere hår virker ved å stimulere hårsekkene for en bedre hårvekst. Noen hårserum bidrar til å gro håret tykkere slik at det ser ut som håret ditt er fyldigere. Noen serum kan til og med bidra til hårvekst på hårløse flekker du ikke trodde mer hår kom til å vokse.

Et godt hårserum vil også gi andre fordeler enn generell hårvekst, og inneholder også vitaminer og næringsstoffer som bidrar til et sunt hår og hodebunn.

Hairlust sitt Grow Perfect™ Hair Growth Serum virker ved å både redusere røyting, øke hårvekst og forbedre den generelle helsen til hodebunnen din. Den kan bidra til at du gror sterkere hårstrå, og noen ser en endring i kvaliteten på håret sitt etter kun noen få uker. Jeg opplevde å røyte mye fordi hårstråene mine var tynne og fine. Det beste hårserumet for meg var et som bidro til å gro ut tykkere hårstrå.

I tillegg til hårvekst burde et godt hårserum gi andre gode fordeler. Hairlust sitt Grow Perfect™ Hair Growth Serum tilfører fuktighet til en tørr og kløende hodebunn, og beskytter håret mot miljøskadelige stoffer. Serumet for hårvekst inneholder også havregrynekstrakt som kan roe en irritert hodebunn ved å fornye og beskytte hudbarrieren.

Selv om du ikke føler du trenger et serum for hårvekst, kan det være lurt å bruke et hårserum i hårpleierutinen din for å opprettholde og forbedre helsen til håret og hodebunnen.

Hvordan bruke et serum for hårvekst

Jeg skal lære deg hvordan du på best måte bruker et serum for hårvekst.

 1. Begynn med enten fuktig eller tørt hår, det eneste som er viktig er at hodebunnen er ren.
 2. Rist produktet godt, finn hvilke områder du føler trenger litt ekstra pleie, og gjør det klar til å påføre serumet.
 3. Om du aldri har brukt et serum for hårvekst før, begynn med å del opp håret ditt og pass på at du kommer godt til hodebunn – det er hårsekkene som er målet, ikke håret.
 4. Påfør en liten mengde produkt, og masser det godt inn. Pass på at du ikke bruker for mye produkt så det renner nedover hodebunn. Et par dråper er mer enn nok – påfør heller mer om du trenger senere.
 5. Når du har påført produktet på problemområdene dine er du ferdig! Dette er en leave-in behandling, og du skal ikke vaske ut produktet. Med andre ord, bruk produktet etter en dusj – ikke før.
 6. Gjenta prosessen daglig for best resultat.

Husk at formelen er veldig konsentrert, så du kommer langt med et par dråper. Hvis du syns håret virker fett etter å ha påført produktet er det en stor sannsynlighet for at du har brukt for mye produkt.

Det beste hårserumet for deg

Det er bra å ha valgmuligheter når det kommer til produkter, da alle har forskjellig utgangspunkt og problemområder. Hårserum kommer i mange former, så det er viktig at du undersøker litt for å finne det som passer akkurat ditt hår for best mulig resultat.

For hårvekst

Hvis du ser etter et godt serum for hårvekst som gjør alt det lover anbefaler jeg Grow Perfect™ Hair Growth Serum.

For tørt, skadet hår

Hvis du sliter med et hår som raskt blir krusete eller er sensitivt for UV-stråler anbefaler jeg å legge til Sun Defense Hair Mist til hårpleierutinen din. Denne næringsrike sprayen jobber sammen med et hårserum for å gi deg et sterkt, glansfullt og sunt hår.

For slitte tupper

Trenger du et hårserum som fokuserer på tørt og skadet hår, og slitte tupper? Split Fix™ Hair Oil er redningen! Denne allsidige håroljen tilfører fuktighet, næring og glans til lengdene i håret ditt.

For krusete, tørt eller grovt hår

Hvis du leter etter et 100% naturlig, silikonfri hårserum for å temme og gi næring til svært tørre eller krusete hårstrå, er Moisture Hero™ Hair Oil formulert med seks næringsrike oljer svaret ditt.

For en tørr og kløende hodebunn

Hvis du ønsker å roe en irritert hodebunn, prøv Grow Perfect™ Thickening Spray. Dette produktet vil både hjelpe til å øke hårveksten og gi en sunnere hodebunn. Den inneholder roende ingredienser, som rosmarinolje og havreekstrakt – hodebunnen din vil takke deg.

For flekkete skjeggvekst

Hvis målet ditt er et fyldigere skjegg, prøv Wonder Beard™ Growth Serum som inneholder CAPIXYL™, biotin og koffein for å stimulere skjeggvekst. Bli klokere på hvordan gro skjegg raskere her.

Hårtest

Produkter skreddersydd for ditt hår

Ta testen

Andre hårvekstprodukter til rutinen din

Hvis du ser etter et serum for hårtap vil jeg minne på at det også finnes flere metoder som kan bidra til en økt hårvekst, som fungerer godt om du bruker dem sammen. For å oppnå best resultat ved bruken av serum for hårvekst burde du vurdere å også legge til et kosttilskudd for hårvekst samt bruke en shampoo for hårtap samtidig.

Kosttilskudd for håret, som Hair Formula Gummies for Women eller menn, inneholder vitaminer og mineraler som fremmer hårvekst. Gode næringsstoffer er viktig om du ønsker et sunt hår. Vitaminer og mineraler som sink og biotin støtter en sunn hårvekst.

Hairlust har i tillegg skapt Grow Perfect™ Shampoo for tynt hår og hårtap. Disse kan være nyttige om du vil øke fordelene til serumet for hårvekst, og i tillegg ha en shampoo som renser hår og hodebunn godt. I tillegg til ingredienser for hårvekst inneholder den beroende, økologisk ekstrakt fra aloe vera og rosmarin. Bruk den sammen med Grow Perfect™ Conditioner for å holde dine eksisterende hårstrå så sunne som mulig, samtidig som du øker ny vekst og reduserer håravfall.

Det er viktig å se på flere alternativer for hårvekst basert på hva du trenger, og hvilken livsstil du har. Jeg liker i alle fall å ha valgmuligheter når det kommer til hva håret mitt trenger, og jeg vil se for meg at du også vil velge og sette sammen de beste alternativene for din hårvekst-reise.

Tips for å opprettholde et sunt hår

I tillegg til gode hårprodukter er det viktig å ha gode hårpleierutiner. Prøv følgende tips for å opprettholde et sunt hår:

 • Kosthold - Riktig næringsstoffer er viktig for et sunt, sterkt hår. Det er viktig å få i seg gode matvarer som gjør at hår, hud og celler er sunne og jobber godt. Prøv å inkludere grønne bladgrønnsaker, frukt og sunt fett, som avokado og laks, i kostholdet. Disse ingrediensene kan også bidra til en sunnere hårvekst. Ikke glem å legge til et godt kosttilskudd, som Hair Formula Gummies for Women for ekstra vitaminer og mineraler. Jeg anbefaler å snakke med legen din før du gjør store endringer i kostholdet ditt.
 • Unngå varme – Varme ødelegger håret. Varmeapparater, som rettetang eller hårføner, tørker ut håret og kan gjøre det skjørere. Prøv å unngå varmeapparater når du kan, og påfør alltid varmebeskytter i håret før du bruker varme.
 • Unngå stramme frisyrer – Du kan sette opp håret i en stram hestehale innimellom om du skal noe spesielt, men ikke gjør det til en vane. Om du setter opp håret i en stram frisyre, ikke ha håret oppe for lenge (med andre ord, ikke sov med det).
 • Hodebunnsbehandling - Ha en god rutine for hodebunn som innebærer å massere hodebunn i sirkulære bevegelser, for å øke sirkulasjon. Min favoritt, Scalp Delight™ Scalp Massage Brush, er en skånsom børste med myke silikontupper som forsiktig masserer og stimulerer hodebunn.

Jeg håper dette har svart på spørsmålene du har om hva serum for hårvekst er, og hvordan du kan velge det beste for deg.

Våre kunder sier

Enestående

Relaterte artikler

Se alle artikler
 • Tynt hår hos kvinner: 8 gode tips som gir mer fylde i håret

  Tynt hår hos kvinner: 8 gode tips som gir mer fylde i håret

 • Beste volum shampoo og balsam for fint hår: Slik fungerer de!

  Beste volumshampoo og balsam for fint hår: Slik fungerer de!

 • Beste hårpudder: 7 fordeler med å bruke volumpulver for hår

  Beste hårpudder: 7 fordeler med å bruke volumpulver for hår

 • Clarifying shampoo: Slik bruker du en rensesjampo

  Clarifying shampoo: Slik bruker du en rensesjampo

 • Hårvoks vs. Hårleire: Hvilken er best for deg?

  Hårvoks vs. Hårleire: Hvilken er best for deg?

Se alle artikler